Keystone logo
Antioch University

Antioch University

Antioch University

Introduksjon

Antioch University gir lærersentrert utdanning for å gi studentene kunnskap og ferdigheter til å leve meningsfylte liv og for å fremme sosial, økonomisk og miljømessig rettferdighet.

Universitetet tilbyr akademiske kvalitetsprogrammer som er relevante for dagens elevers behov. Den omfavner erfaringsmessig læring ved å bygge bro over utdanningsresultater med den virkelige opplevelsen fra alle medlemmer av læringssamfunnet. Universitetet utdanner hele mennesket ved å dyrke personlig vekst, pragmatisk idealisme og profesjonelle mål.

Universitetet opprettholder en historisk forpliktelse til å fremme sosial rettferdighet og felles beste. Studenter uteksamineres fra Antioch University med en økt følelse av sin makt og hensikt som lærde, utøvere og globale borgere.

Universitetet pleier inkluderende lokalsamfunn, inspirerende mangfold av tanke og handling. Antioch University engasjerer seg og støtter den pedagogiske, kulturelle og miljømessige vitaliteten til de forskjellige regionale, nasjonale og internasjonale samfunnene som det tjener.

Steder

 • Yellow Springs

  Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

  • Keene

   Avon Street,40, 03431, Keene

   • Culver City

    Corporate Pointe,400, 90230, Culver City

    • Seattle

     3rd Avenue,2400, 98121, Seattle

     • Yellow Springs

      Dayton Street,900, 45387, Yellow Springs

      Spørsmål