Keystone logo
Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Auckland Institute of Studies

Introduksjon

Etablert i 1990, Auckland Institute of Studies (AIS) er en av New Zealands største private grad-granting institusjoner.

Vi tilbyr et bredt spekter av NZQA-godkjente kvalifikasjoner, inkludert sertifikat, diplom, grunnskole, utdannet diplom, og postgraduate diplom og grad programmer for innenlandske og internasjonale studenter. AIS tilbyr en rekke kurs i næringsliv, turisme ledelse, gjestfrihet ledelse, informasjonsteknologi og bedriftsadministrasjon. Vårt raskt voksende MBA-program er en av de største i New Zealand, og vårt engelskspråklige senter tilbyr kvalifikasjoner i EFL, EAP, IELTS Preparation og Business English.

Vi befinner oss i Mount Albert i Central Auckland og opererer fra to attraktive campus. Vår St Helens campus ligger i en parklignende setting ved siden av Chamberlain Park Golf Course og var en gang St Helens Auckland Maternity Hospital. Vår Asquith campus ligger en fem-minutters spasertur unna, nær kjøpesenteret St Lukes og med utmerkede transportforbindelser til byen og de sentrale og vestlige forstedene.

AIS fleksible tre-semester system og kryss-kreditt anerkjennelse tillate elevene å spore sine studier og å få en start på deres karrierer. Vi gir assistanse til studenter på sysselsettingsspørsmål under og etter deres studier - dette inkluderer assistanse med CV-forberedelse og intervjuferdigheter, stillinger og praktikplasser. Vårt Online Visa-kontor gjør det mulig for internasjonale studenter å behandle visum på campus.

Vi sørger for at et vennlig, nærende miljø balanserer og støtter våre strenge og krevende akademiske programmer. Studenter på AIS opplever ekspert tilpasset utdanning i små klasser - vår erfarne og tilnærmet lærerfakultet verdsetter personlig kontakt med studenter.

Vi gir våre studenter, enten fra New Zealand eller utenlands, alt de trenger for å føle seg komfortabel og trygg mens de studerer hos oss. Vi sikrer at de er velutstyrte til å lykkes når de fullfører sine kvalifikasjoner.

Steder

  • Auckland

    PO Box 2995, 1140, Auckland

Spørsmål