Keystone logo
© Author: The American University of Rome. Licence
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

Introduksjon

The American University of Rome ( AUR ) er en liten amerikansk institusjon for liberal kunst basert i hjertet av Roma, Italia. Alle våre programmer undervises på engelsk. AUR tilbyr tre karrierefokuserte mastergrader: Cultural Heritage (Sustainability and Community), Food Studies (Policies for Sustainable Production and Consumption), og Peace Studies and Conflict Resolution (Human Security in the Middelhavet and Beyond).

Rundt 50 % av våre hovedfagsstudenter kommer direkte fra sine lavere studier; de andre 50 % varierer i alder og arbeidserfaring og går inn i programmene for å øke karrieren eller endre retning. AUR ønsker studenter fra hele verden velkommen inn i vårt blomstrende, mangfoldige fellesskap. AUR graduate programmer er små; gjennomsnittlig klassestørrelse er mindre enn ti elever. Dette muliggjør nære akademiske relasjoner med klassekamerater og professorer, og det samme gjør den erfaringsbaserte undervisningen vår; Roma og omegn brukes som en daglig forlengelse av klasserommet, og hvert program er stolt av å tilby mange muligheter til å samhandle med fagfolk innen relevante felt og disipliner.

Den overordnede filosofien til AUR forskerskole er å engasjere studentene våre direkte med noen av de viktigste globale spørsmålene i vår tid: bærekraften til global fred, global matproduksjon og distribusjon, og forvaltning og vedlikehold av global kulturarv. AUR masterprogram er 15 måneders kurs; Men etter de første ni månedene av studiet kan studentene enten velge å bli i Roma så lenge de varer eller fullføre internships og/eller avhandlinger eksternt. Denne modulære strukturen lar studentene fullføre gradene sine på stedet hvor som helst i verden. AUR Admissions Committee tar et helhetlig syn på hver søker, vurderer karakterer, anbefalingsbrev og det nødvendige intervjuet for å informere om opptaksbeslutninger. Personlige intervjuer kreves av alle søkere. De kan gjennomføres ansikt til ansikt, på telefon eller via videokonferanser.

Mission Statement

The American University of Rome forbereder studentene til å leve og jobbe på tvers av kulturer som dyktige og kunnskapsrike borgere i en sammenkoblet og raskt skiftende verden. AUR er en privat, uavhengig, ikke-for-profit institusjon for høyere utdanning, som tilbyr bachelor- og graduate liberal arts-programmer til gradssøkende og utenlandsstudenter fra hele verden.

Ved å ta det beste fra den amerikanske tilnærmingen til tverrfaglig, studentsentrert læring, bruker vårt internasjonale fakultet og ansatte Roma som klasserom og Italia og Europa som uvurderlige ressurser. AUR innovative programmer fremmer intellektuell fortreffelighet, personlig vekst og en forståelse av kulturelt mangfold i et internasjonalt miljø.

Studentliv

Studentlivskontoret er i hjertet av ditt daglige liv ved The American University of Rome !

Vi streber etter å utfylle universitetets akademiske oppdrag ved å gi og støtte muligheter for læring gjennom aktiviteter utenom faget. Aktivitetene og fasilitetene vi tilbyr streber etter å fremme studentenes personlige vekst, lederutvikling, samfunnsansvar, flerkulturell kompetanse og intellektuell undersøkelse. Våre ansatte er forpliktet til å gi deg suveren service i et engasjerende miljø for å lokke din deltakelse i formelle og uformelle aktiviteter.

akkreditering

AUR er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og er en non-profit institusjon.

Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) ble formelt innlemmet under Pennsylvania Commonwealth-loven 1. mars 2013. Fra sin opprinnelse i 1919 til februar 2013 var kommisjonen en enhet i Middle States Association of Colleges and Schools. Selv om det nå er et uavhengig selskap, opprettholder kommisjonen et pågående forhold til Middle States Association.

Commission on Higher Education er anerkjent av den amerikanske utdanningsministeren for å utføre akkreditering og pre-akkreditering (kandidatstatus) aktiviteter for institusjoner for høyere utdanning i Delaware, District of Columbia, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Puerto Rico , og De amerikanske jomfruøyene, inkludert fjernundervisning og korrespondanseutdanningsprogrammer som tilbys ved disse institusjonene. MSCHE er også anerkjent av Council on Higher Education Accreditation (CHEA) for å akkreditere gradsgivende institusjoner som tilbyr ett eller flere post-videregående utdanningsprogrammer på minst ett akademisk år i Delaware, District of Columbia, Maryland, New Jersey , New York, Pennsylvania, Puerto Rico, Jomfruøyene og andre geografiske områder der kommisjonen driver akkrediteringsaktiviteter.

Kommisjonen er en frivillig, ikke-statlig medlemskapsforening som definerer, opprettholder og fremmer pedagogisk fortreffelighet på tvers av institusjoner med ulike oppdrag, studentpopulasjoner og ressurser. Den undersøker hver institusjon som en helhet, snarere enn spesifikke programmer innen institusjoner.

Opptak

AUR driver en "rullende" opptaksprosess med preferanse gitt til tidlige søkere.

Velkommen til opptak ved The American University of Rome . Dette er inngangsporten til AUR utvalg av fullt akkrediterte amerikanske bachelor- (bachelor) og graduate (master) programmer og til vårt spekter av alternative utdanningsstudier; studier i utlandet, sommer- og vinterkurs, og det akselererte Academic English Bridge-programmet.

Hvis du har kommet så langt, er du sannsynligvis klar til å ta neste steg på veien til Roma - klar til å møte medstudenter fra hele verden, klar til å oppdage Romas hemmelige liv, klar til å utfordre deg selv akademisk og personlig i et nytt land, et nytt språk og et nytt miljø. Alt dette mens du opplever det beste fra det amerikanske liberale kunstsystemet.

Visumkrav

Krav til visum og opphold for undergraduate

Alle studenter som har et pass som ikke er fra EU, er lovpålagt å få studentvisum før de reiser fra hjemlandet. Uten gyldig studentvisum kan ikke studenter søke om å få oppholdstillatelse.

Visumsøknaden kan være en langvarig prosess, derfor anbefaler vi at studentene informerer seg om visumprosedyrer på forhånd.

Studenter må få sitt studentvisum etter å ha mottatt godkjenning av deres aksept. AUR Admissions Office vil sende hver akseptert student et visumbrev som sammen med alle andre nødvendige dokumenter de tar med til sitt lokale konsulat.

Studentene bør sjekke med sitt lokale konsulat for å sikre at de har alle nødvendige dokumenter før de presenterer søknaden. Ta kontakt med admissions@ AUR .edu hvis du trenger hjelp.

Vær oppmerksom på at studentvisumet bør innhentes før du forlater hjemlandet. Det er ikke mulig å søke om et slikt visum i Italia.

Vennligst merk: vi kan ikke utstede visumdokumentasjon til ikke-matrikulerende eller deltidsstudenter. For å få visum må studentene ta minst 12 studiepoeng per semester.

Tillatelse til opphold

Ved ankomst til Roma må alle studenter som er statsborgere i land som ikke er EU-medlemmer få tillatelse til å bli i Italia ( Permesso di Soggiorno per Studio ). Denne tillatelsen er utstedt av lokale politimyndigheter ( Questura ). Universitetet vil gi deg relevant informasjon og assistanse ved ankomst for å sikre din første oppholdstillatelse. Det er imidlertid ditt ansvar å overholde gjeldende oppholdskrav og sikre gjeldende dokumenter.

Påkrevde dokumenter. For å lette prosessen med å få oppholdstillatelsen, må du oppgi følgende:

 • 1 kopi av legitimasjonen din med bilde i passet og det italienske visumet slik det vises i passet
 • 1 kopi av helseforsikring (se kapittel nedenfor)
 • 1 kopi av AUR -registreringsbrevet stemplet av det italienske konsulatet

Ta med disse elementene under ankomstuken for møtet med AUR Permit to Stay-konsulenten.

Prosessen for oppholdstillatelse er reguleringsmessig og gjeldende regler endres ofte. Studentene oppfordres til å konsultere ankomstmateriellet som er distribuert hvert akademisk semester for de mest oppdaterte prosedyrene/kravene. Studenter som bor i boliger som er avtalt gjennom universitetet, må presentere de oppførte dokumentene og følge instruksjonene gitt av Studentlivskontoret i løpet av ankomstuken.

Selve tillatelsen utstedes på et senere tidspunkt og må hentes personlig. Vi anbefaler studentene å med jevne mellomrom sjekke listen over utstedte tillatelser som er lagt ut på politistasjonen.

Fornyelse av oppholdstillatelse

Oppholdstillatelse gis normalt for ett studieår. Derfor vil den utløpe og må fornyes innen 60 dager etter utløpsdatoen. Studenter som trenger å fornye oppholdstillatelsen må sende inn forespørselen om en " rinnovo " via postkontoret og må fremlegge følgende dokumenter:

 • 1 kopi av legitimasjonen din med bilde i passet og det italienske visumet slik det vises i passet
 • 1 kopi av helseforsikring
 • 1 kopi av kredittkort, kontoutskrift eller brev om økonomisk støtte
 • 1 kopi av AUR karakterrapporten stemplet av universitetet

Det er studentens ansvar å fornye oppholdstillatelsen. Student Life vil hjelpe med eventuelle relaterte spørsmål.

EU-borgere

EU-borgere trenger ikke å søke om oppholdstillatelse . Alle EU-studenter som planlegger å studere i Italia i mer enn tre måneder, må i stedet gi registerkontoret ( Ufficio Anagrafe ) årsaken til oppholdet i Italia og deres lokale adresse. For å utføre denne offisielle registreringen trenger du følgende dokumenter:

 • Et gyldig EU-ID/pass (ta med en kopi også)
 • En kopi av helseforsikringen. Som EU-borger bør du ha mottatt et forsikringskort fra din nasjonale helsetjeneste som gir deg rett til medisinsk og sykehushjelp i hele EU. Sørg for å ta den med deg til Italia
 • En kontoutskrift eller annet dokument som viser at du har økonomiske midler til å forsørge deg selv
 • En kopi av AUR registreringsbrevet

Vær oppmerksom på at det er flere registerkontorer i Roma; den du trenger for å registrere din tilstedeværelse på avhenger av adressen din i Italia. For hjelp til å identifisere ditt spesifikke registerkontor og for ytterligere veiledning, vennligst kontakt Studentlivskontoret.

Graduate School visum og oppholdskrav

Alle studenter som har et pass som ikke er fra EU, er lovpålagt å få studentvisum før de reiser fra hjemlandet. Uten gyldig studentvisum kan ikke studenter søke om å få oppholdstillatelse.

Visumsøknaden kan være en langvarig prosess, derfor anbefaler vi at studentene informerer seg om visumprosedyrer på forhånd.

Studenter må få sitt studentvisum etter å ha mottatt godkjenning av deres aksept. AUR Admissions Office vil sende hver akseptert student et visumbrev som sammen med alle andre nødvendige dokumenter de tar med til sitt lokale konsulat.

Studentene bør sjekke med sitt lokale konsulat for å sikre at de har alle nødvendige dokumenter før de presenterer søknaden. Ta kontakt med admissions@ AUR .edu hvis du trenger hjelp.

Vær oppmerksom på at studentvisumet bør innhentes før du forlater hjemlandet. Det er ikke mulig å søke om et slikt visum i Italia.

Tillatelse til opphold

Ved ankomst til Roma må alle studenter som er statsborgere i land som ikke er EU-medlemmer få tillatelse til å bli i Italia ( Permesso di Soggiorno per Studio ). Denne tillatelsen er utstedt av lokale politimyndigheter ( Questura ). Universitetet vil gi deg relevant informasjon og assistanse ved ankomst for å sikre din første oppholdstillatelse. Det er imidlertid ditt ansvar å overholde gjeldende oppholdskrav og sikre gjeldende dokumenter.

Påkrevde dokumenter. For å lette prosessen med å få oppholdstillatelsen, må du oppgi følgende:

 • 1 kopi av legitimasjonen din med bilde i passet og det italienske visumet slik det vises i passet
 • 1 kopi av helseforsikring (se kapittel nedenfor)
 • 1 kopi av AUR -registreringsbrev stemplet av det italienske konsulatet

Ta med disse elementene under ankomstuken for møtet med AUR Permit to Stay-konsulenten.

Prosessen for oppholdstillatelse er reguleringsmessig og gjeldende regler endres ofte. Studentene oppfordres til å konsultere ankomstmateriellet som er distribuert hvert akademisk semester for de mest oppdaterte prosedyrene/kravene. Studenter som bor i boliger som er avtalt gjennom universitetet, må presentere de oppførte dokumentene og følge instruksjonene gitt av Studentlivskontoret i løpet av ankomstuken.

Selve tillatelsen utstedes på et senere tidspunkt og må hentes personlig. Vi anbefaler studentene å med jevne mellomrom sjekke listen over utstedte tillatelser som er lagt ut på politistasjonen.

Fornyelse av oppholdstillatelse

Oppholdstillatelse gis normalt for ett studieår. Derfor vil den utløpe og må fornyes innen 60 dager etter utløpsdatoen. Studenter som trenger å fornye oppholdstillatelsen må sende inn forespørselen om en " rinnovo " via postkontoret og må fremlegge følgende dokumenter:

 • 1 kopi av legitimasjonen din med bilde i passet og det italienske visumet slik det vises i passet
 • 1 kopi av helseforsikring
 • 1 kopi av et kredittkort, kontoutskrift eller brev med økonomisk støtte
 • 1 kopi av AUR karakterrapporten stemplet av universitetet

Det er studentens ansvar å fornye oppholdstillatelsen. Student Life vil hjelpe med eventuelle relaterte spørsmål.

EU-borgere

EU-borgere trenger ikke å søke om oppholdstillatelse . Alle EU-studenter som planlegger å studere i Italia i mer enn tre måneder, må i stedet gi registerkontoret ( Ufficio Anagrafe ) årsaken til oppholdet i Italia og deres lokale adresse. For å utføre denne offisielle registreringen trenger du følgende dokumenter:

 • Et gyldig EU-ID/pass (ta med en kopi også)
 • En kopi av helseforsikringen. Som EU-borger bør du ha mottatt et forsikringskort fra din nasjonale helsetjeneste som gir deg rett til medisinsk og sykehushjelp i hele EU. Sørg for å ta den med deg til Italia
 • En kontoutskrift eller annet dokument som viser at du har økonomiske midler til å forsørge deg selv
 • En kopi av AUR registreringsbrevet

Vær oppmerksom på at det er flere registerkontorer i Roma; den du trenger for å registrere din tilstedeværelse på avhenger av adressen din i Italia. For hjelp til å identifisere ditt spesifikke registerkontor og for ytterligere veiledning, vennligst kontakt Studentlivskontoret.

Stipend og finansiering

AUR tilbyr stipend basert på fortjeneste, økonomisk behov og studentnivå.

AUR stipend er kategorisert som følger - bruk disse lenkene for å hoppe direkte til en hvilken som helst kategori.

 • Stipend for reisende og tverrkulturelle oppdagere
 • Stipend til overføringsstudenter
 • Stipend for studenter med italiensk arv og/eller statsborgerskap
 • Stipend for internasjonale baccalaureate-studenter
 • Stipend til lederskap og frivillighet
 • Stipend til fremragende akademikere
 • Stipend for unge kunstnere
 • Stipend til studenter fra konfliktområder
 • Stipend til AUR studenters familiemedlemmer
 • Stipend for de som har økonomisk behov

Alumnistatistikk

Steder

 • Rome

  Via Pietro Roselli, 4, 00153, Rome

Spørsmål