Keystone logo
American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

American Institute of Applied Sciences in Switzerland

Introduksjon

AUS.swiss/about-ranking"}" />

QS World University Ranking 2023

Om AUS

American Institute of Applied Sciences in Switzerland ( AUS ) er en privat og fullt akkreditert institusjon for høyere utdanning som tilbyr bachelor- og graduate-programmer i studiet av Business Administration sammen med flere bransjespesialiseringstilbud.

AUS samarbeider med Tiffin University i USA, slik at AUS studenter kan oppnå en dobbel grad fra begge universitetene. I tillegg er AUS stolte over å bli anerkjent som et offisielt IATA (International Aviation Transportation Association) autorisert opplæringssenter , og tilbyr studenter flere alternativer for å bygge og utvide karrieren innen luftfart.

Alle kurs undervises på engelsk av ledende internasjonale forretningsvisjonærer som bringer omfattende undervisning og forretningserfaring inn i klasserommene sine. Ved å utnytte nettverkene våre inviterer professorene våre industriledere til gjesteforelesninger og tale, og bringer ytterligere praktisk erfaring og ekspertise til institusjonen.

AUS studenter representerer over 45 nasjonaliteter fra Asia, Europa, Afrika sør for Sahara og MENA-regionen, og deler sine erfaringer, kulturelle perspektiver og varierte arbeidserfaringer, og støtter AUS 'globale perspektiv.

AUS er chartret under sveitsisk lov og anerkjent av Institutt for utdanning i kantonen Vaud som et institutt for høyere utdanning. AUS er medlem av Swiss Federation of Private Schools ( FSEP ) og Swiss Private Schools ( AVDEP ). AUS er akkreditert av IACBE ( International Accreditation Council for Business Education ), og Council for Higher Education Accreditation (CHEA).

AUS Dual Degree Specializations er videre akkreditert av Higher Learning Commission (HLC) og Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

Globale samarbeid

Dagens nyutdannede må konkurrere i et arbeidsmarked som krever sterke tekniske ferdigheter i tillegg til kjernevirksomhetskunnskap og kompetanse. Vi sikrer at studentene våre har tilgang til de mest oppdaterte verktøyene i næringslivet ved å bli med i IBM Academic Initiative og bli et Apple Authorized Training Center for Education.

180489_UniversityRanking.png

plassering

American Institute of Applied Sciences in Switzerland ligger i hjertet av den sveitsiske rivierabyen La Tour-de-Peilz, som ligger i kantonen Vaud, i den fransktalende delen av Sveits. AUS gir studenter fra hele verden muligheten til å få en virkelig bemerkelsesverdig og global akademisk forretningserfaring. Selve campus ligger i den lille og hjertevarme byen La Tour-de-Peilz, ikke langt fra Genfersjøen. Den geografiske plasseringen lar studentene våre virkelig nyte og utforske hele Sveits natur. Siden Genève er 50 minutter unna og Lausanne er bare 25 minutter unna La Tour-de-Peilz.

Selve Sveits ligger i hjertet av Europa, noe som lar og gjør det mulig for studenter å reise og utforske de nærmeste nabolandene, som Tyskland, Frankrike, Italia, Nederland, Spania, Portugal, Tsjekkia og mange andre fantastiske land. Europa. En studie i utlandet i Sveits er noe virkelig bemerkelsesverdig og ekstraordinært.

184289_AmericanUniversityofAppliedSciencesInstituteinSwitzerlandLocation.png

Grunner til å studere ved AUS

1. Utdanning av høy kvalitet

Fordyp deg i et pulserende studiemiljø hvor fortreffelighet regjerer og mulighetene for personlig vekst er rikelig. Med et sterkt globalt rykte som et knutepunkt for pedagogisk fortreffelighet, vil Sveits gi deg en utdannelse i verdensklasse. Omfavn en unik blanding av amerikanske og sveitsiske læreplaner i en intim læringssetting, der små klassestørrelser (bare 20 elever per klasse) gir mulighet for personlig veiledning og veiledning fra instruktører. Med et fakultet-til-student-forhold på 1-7, vil du nyte et tett samarbeid med professorene dine, noe som åpner dører til en lysere fremtid.

2. Interaktivt læringsmiljø

Den dynamiske og interaktive læringsatmosfæren ved AUS som fremmer vekst og suksess. Med små klassestørrelser vil du motta personlig oppmerksomhet og veiledning, som gir deg verktøyene du trenger for å trives. Bli med i et fellesskap av motiverte studenter som er ivrige etter å lære, delta og bli inspirert. Omfavn uendelige muligheter for engasjement og utforskning, og gjør deg klar til å sveve!

3. Lær Business

Opplev en unik utdanning der teori blir praksis. Professorene våre er ikke bare akademikere, de lever, puster eksempler på suksess, og bringer sine faglige erfaringer til live i klasserommet. Du vil ikke bare ha informasjon, men en omfattende forståelse av hvordan du kan bruke kunnskapen din til den virkelige verden. Gjør deg klar til å trives i et dynamisk, praktisk læringsmiljø som vil ta deg til nye høyder.

4. Flerkulturelt miljø

Styr deg selv som en global leder og samfunnsborger ved å studere i en mangfoldig, flerkulturell setting. Hos AUS vil du være en del av et levende fellesskap som består av over 45 nasjonaliteter, noe som lar deg utvide perspektivene dine og få en dyp forståelse for kulturelt mangfold. Fordyp deg i et fellesskap som feirer forskjeller og lar deg trives i dagens sammenkoblede verden. Bli med oss og bli et godt avrundet, globalt tenkende individ!

5. Relevant og fokusert læreplan

Studere i et flerkulturelt miljø Det akademiske programmet ved AUS har blitt redesignet og opprettet for å garantere at det er relevant for et forretningsmiljø i stadig endring og at studentene uteksamineres med de kritiske ferdighetene som trengs for å jobbe. 4IR-ferdighetene til AUS studenter utvikles gjennom learning by doing og anvendelse, samt tilbakemeldinger og coaching. Hvert kurs involverer teori så vel som utvikling av harde og myke ferdigheter gjennom to erfaringsbaserte læringsmuligheter, for eksempel:

 • simuleringer

 • Presentasjoner - individuelt og / eller gruppe

 • Case studier

 • Prosjekter - individuelt og / eller gruppe

6. Studentstøtte

På AUS er vi dedikert til å gjøre overgangen til campus sømløs for internasjonale studenter. Fra å sikre en studentoppholdstillatelse til å finne den perfekte boligen, gir vi aktiv støtte og veiledning hvert steg på veien. La oss hjelpe deg å finne deg til rette og fokusere på det som virkelig betyr noe - din utdannelse og vekst.

AUS grader og spesialiseringer

American Institute of Applied Sciences in Switzerland tilbyr en rekke forretningsrelaterte bachelor- og mastergrader og spesialiseringer

På AUS samarbeider vi med verdensledende organisasjoner for å tilby studentene våre en unik mulighet til å oppgradere med mer enn bare en grad.

Dobbel grad

160078_tiffin-university.png

Studenter ved American Institute of Applied Sciences in Switzerland kan bestemme seg for å spesialisere seg og tjene et Dual Degree-program med Tiffin University som ligger i USA.

Tiffin University er akkreditert av Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP), Higher Learning Commission ( HLC ), en av de seks amerikanske regionale akkrediteringsbyråene og Ohio Department of Higher Education.

De fleste regjeringer rundt om i verden anerkjenner HLC-akkrediteringen, og dermed vil de anerkjenne AUS Dual Degrees.

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  80%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  7 til 1

Stipend og finansiering

Stipendmuligheter

Studenter som søker til American Institute of Applied Sciences in Switzerland kan parallelt søke om delvis meritbaserte og behovsbaserte stipend som kan dekke opptil 20 % av skolepengene hvis studentene anses som kvalifisert.

Rangeringer

QS World University Ranking 2023 - American Institute of Applied Sciences in Switzerland

QS Stars Ranking 2022

American Institute of Applied Sciences in Switzerland har blitt tildelt en fire-stjerners rangering i 2022 QS Stars rangeringssystem .

AUS har blitt tildelt den høyest mulige karakteren på fem stjerner i kategorien spesialistkriterier Undervisning og Business and Management Studies.

AUS ble gitt en firestjerners rangering for fasiliteter, inkludert campusfasiliteter, idrettsanlegg og studentboliger. Vi er glade for å få denne anerkjennelsen, siden fasilitetene våre nylig har blitt renovert, og vi er forpliktet til å forbedre miljøet for å møte behovene til våre studenter og fakultetsmedlemmer.

I tillegg fikk AUS en fire-stjerners rangering i Employability, noe som impliserer en bemerkelsesverdig graduate sysselsettingsgrad og arbeidsgiveromdømme.

Videre markerer QS Stars Rating en betydelig internasjonal anerkjennelse, som avslører våre kjernestyrker og gir oss et verktøy for kontinuerlig fremgang og utvikling.

American University in Switzerland Ranking 2022

Steder

 • La Tour-de-Peilz

  Chemin du Levant 5, 1814, La Tour-de-Peilz

Spørsmål