Keystone logo
Ave Maria University

Ave Maria University

Ave Maria University

Introduksjon

Ave Maria University er en katolsk, liberal artsinstitusjon viet til Maria, Guds mor, inspirert av St. John Paul II og St. Teresa of Calcutta, og viet til dannelsen av glade, forsettlige tilhengere av Jesus Kristus gjennom Word og nadverden, stipend og tjeneste.

Ave Maria University er stolt av sin katolske identitet. Mest pastor Frank J. Dewane, biskop i bispedømmet Venezia i Florida, etablerte Ave Maria University som et katolsk universitet i henhold til retningslinjene i Code of Canon Law. Anerkjennelsen av Ave Maria University som et katolsk universitet gis etter universitetets forpliktelse til å fortsette å bli ledet av læren fra den katolske kirken og trofasthet til den apostoliske grunnloven Ex Corde Ecclesiae.

"Universitetet gir et så tydelig uttrykk for oppdraget med katolsk utdanning." (William Cardinal Levada, prefekt for menigheten for troslæren)

"Og i dag, her på Ave Maria, her i Sørvest-Florida, er kirken levende og ung." (Erkebiskop Thomas Wenski av Miami)

"Hvis det noen gang var en institusjon som eksemplifiserte Johannes Paul II-generasjonens ånd, er det Ave Maria University ." (Carl Anderson, Supreme Knight of The Knights of Columbus)

Ave Maria University grunnlagt i troskap til Kristus og hans kirke som svar på oppfordringen fra Vatikanet II om større vitnesbyrd i det moderne samfunnet. både nasjonale og internasjonale omgivelser. Universitetet tar som oppgave sponsing av en læreplan for liberal kunstutdanning, som beskrevet i den apostoliske grunnloven Ex Corde Ecclesiae, for å fremme menneskelig kultur, fremme dialog mellom tro og fornuft, dannelse av menn og kvinner i intellektuelle og moralske dyder av den katolske troen, og til utviklingen av profesjonelle og før-profesjonelle programmer som svar på lokale og samfunnsmessige behov. Som en institusjon forpliktet til katolske prinsipper, anerkjenner universitetet viktigheten av å skape og opprettholde et miljø der tro informerer samfunnets liv og tar uttrykk i alle programmene. Universitetet anerkjenner den sentrale og uunnværlige rollen til det ordinære bispedømmet Venezia i å fremme og hjelpe til med å bevare og styrke universitetets katolske identitet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Ave Maria

    Avenue Maria Boulevard,5050, 34142, Ave Maria

    Programmer

    Spørsmål