Keystone logo
Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Azerbaijan University Of Architecture And Construction

Introduksjon

History of Azerbaijan arkitektur og konstruksjon Universitetet dateres tilbake til opprettelsen av republikken Fakultet for Civil Engineering i 20-tallet av forrige århundre.

I 1975 utstedte han et dekret om opprettelse av Aserbajdsjan Institute of Civil Engineering. I 1992 Institute fikk universitetsstatus og ble omdøpt til Aserbajdsjan arkitektur og konstruksjon University.

target vårt universitet - opplæring av dyktige, kvalifiserte og trygge fagfolk klar til å konkurrere i sitt felt.

foreløpig AzUAC - Er en vitenskapelig og pedagogisk kompleks, som inkluderer en rekke opplæringsprogrammer. Det fungerer videregående skole med fysikk og matematikk, College of Civil Engineering, samt 7 store fakultetene ved Universitetet: arkitektur, bygning, konstruksjon, teknologi, vannforsyning og kommunikasjonssystemer, transport, økonomi, konstruksjon, mekanikk og informasjonsteknologi, samt fakultetene av opplæring og utdanning for utenlandske borgere.

Ved Universitetet i to-trinns system for utdanning (bachelor og master), i mange spesialiteter mottar doktorgradsprogrammet, er det flere former for utdanning (avanserte kurs, språk og datakurs) for embetsmenn, fagfolk og alle de som ønsker å få en andre grad. Opplæring er gjennomført i aserbajdsjanske, russisk og engelsk språk (innen arkitektur og konstruksjon).

Totalt har universitetet over 6500 studenter utdannet, post-graduate studenter og lærlinger, samt utenlandske statsborgere. Våre kandidater arbeider i nesten 100 land over hele verden.

Følgende områder er utpekt som hovedansvarlig for utvikling av mål:

samsvar med pedagogiske standarder med internasjonale standarder; forbedre kvaliteten på utdanning gjennom bruk av ny datateknologi; deltakelse i internasjonale programmer og prosjekter rettet mot mobilitet av studenter og faglærere; utvidelse av antall produksjons baser for praktisering av studenter, både i republikken og utland; forbedring av vitenskapelig, logistikk og informasjonsgrunnlag.

AzUAC ligger på et område på 5,5 hektar, er det fire akademiske bygninger, Lyceum bygning, en idrettshall, pensjonat, spisestue, noen kafeer. Det er en campus som er vert for en av fem boliger og pedagogisk bygningen.

Universitetet har en grunnleggende bibliotek med et fond på mer enn 460.000 bøker, magasiner, samlinger av abstracts. Designet sjakk klubb, idrettslag, kreative amatørgrupper, folkeinstrumenter ensemble, KVN (KVN), den intellektuelle ungdomsklubben "Debatt". Og arrangerer utstillinger av kreative verk av studenter i utstillingshallen.

I 2014 har Universitetet passert en offentlig godkjenning.

forberedende fakultet

Forberedende fakultetet for utenlandske borgere i Aserbajdsjan University of Architecture og Anlegg (Az.UAS) som en egen enhet ble etablert etter ordre fra Kunnskapsdepartementet i 1984 og er den Training Center of pre-universitetsutdanning. I løpet av de siste årene på fakultetet ble trent og fått sertifikater av mer enn 3000 utenlandske statsborgere fra nesten 60 land i verden: Europa og Afrika, Midtøsten og Latin-Amerika, Asia og CIS.

Fakultetet består av Institutt for aserbajdsjanske, russisk språk og tekniske fag Institutt (DTD). I dag de ansatte på avdelingen - er svært metodister, erfarne lærere med mange års erfaring i en utenlandsk publikum.

Fakultet for profesjonelt rettet opplæring for følgende profiler: arkitektoniske, prosjektering, bygging, økonomisk, medisinsk og biologisk og humanitær avhengig ifølge spesialitet (øvingsfelt) at studentene skal få. Opplæring er gjennomført på PF i aserbajdsjanske, russisk og engelsk språk med de nyeste undervisningsmetoder og valg av lærebøker og læremidler. På de forberedende fakultet drifts språkkurs i aserbajdsjansk, russisk og engelsk. Etter vellykket gjennomføring av trening på det forberedende Fakultet for utenlandske studenter får et statlig sertifikat (sertifikat) på ferdigstillelse av FS med rett til å fortsette sine studier i den valgte spesialitet i Az.UAS, så vel som i andre høyere utdanningsinstitusjoner i Aserbajdsjan.

Forberedende Fakultet Az.ASU har samarbeidsavtaler med de forberedende avdelinger av universiteter "Ankara", "Ghazi", med "den tyrkiske senter for læring" i Tyrkia, med det forberedende fakultet Tabriz Universitetet i Iran, Moskva Road University, Moscow State University (MSU), russisk Peoples 'Friendship University (PFUR) i Russland.

Steder

  • Baku

    A. Sultanova 11, AZ-1073, Baku

    Programmer

    Spørsmål