Keystone logo
Babson College

Babson College

Babson College

Introduksjon

Babson College , nr. 1 skolen for entreprenørskap i 29 år ifølge US News & World Report , utdanner gründerledere som skaper stor økonomisk og sosial verdi overalt. Vi tilbyr et bredt spekter av graduate business-programmer, både heltids- og deltidsalternativer, og forstår at hver student har unike personlige og profesjonelle forpliktelser. Uavhengig av programmet vil du oppdage en utdanning bygget på handling og et fellesskap fylt med dynamiske gründerledere. Hos Babson er vi nådeløst fokusert på følgende:

Forvandle studenter til gründerledere: Vi tror at gründere ikke blir født - de er laget, og en Babson-utdanning gir et tankesett og ferdigheter som oppmuntrer studentene til å se problemer som muligheter, navigere tvetydighet og ta grep. Entreprenørledere er mer viktige nå enn noen gang.

Læring ved å gjøre : Vi gjør mer enn å lære deg å tenke. Vi lærer deg hvordan du gjør det. Oppslukende opplevelser som studiekonsulentprosjekter, klasseromssimuleringer og studentledede fora forbedrer klasseromsakademikere med praksis i praksis, og utstyrer studentene med ferdighetene som er nødvendige for å handle og gjøre inntrykk nå.

Optimalisering av potensialet ditt: Enten det er å starte en virksomhet, endre bransjer eller overta familiebedriften din, en Babson-grad hjelper studenter å bevege seg fra hvor de er der de vil være. Vår lille størrelse betyr at studenter, fakultet og karriererådgivere sammen skaper en opplevelse som hjelper hver student til å oppnå sine personlige mål.

Bygg din globale erfaring og nettverk: Når ulike perspektiver samles, dukker nye ideer opp. Hos Bason er mangfoldet i samfunnet vårt en styrke som utvider studentenes perspektiver, og forbereder dem til å jobbe på tvers av alle økonomier og kulturer. Babson-opplevelsen er fylt med tverrkulturelt teamarbeid, globale casestudiediskusjoner og internasjonalt fokuserte arrangementer. Ettersom karrierer utfolder seg rundt om i verden etter endt utdanning, er Babson-nettverket aldri langt unna, med 43 000 alumner som spenner over 129 land.

På Babson College uteksaminerer du mer enn en grad - du får inspirasjon, verktøy og gjør-det-skje tankesett som er nødvendig for vedvarende profesjonell suksess. Det er fordi store gründerledere overvinner tilbakeslag, trives i usikkerhet og alltid er ute etter å finne løsninger der andre bare ser hindringer. Å være gründerleder vil gjøre deg til en eiendel i enhver organisasjon, i stand til å navigere uklarhet og presse fremover, mens andre fremdeles behandler.

Vi tilbyr følgende heltidsstudier:

Heltid MBA: Gjør Babson til ditt andre hjem med en MBA på heltid. Fullfør graden på ett eller to år. Spesialiser deg med syv MBA-konsentrasjoner, inkludert STEM-utpekte konsentrasjoner i kvantitativ finans og forretningsanalyse og maskinlæring.

Master of Science in Business Analytics: Transformer informasjon til innovasjon med et fulltids, STEM-utpekt program.

Master of Science in Finance: Få den økonomiske modelleringen og kodingsevnen arbeidsgivere ønsker seg i dette heltidsutviklede STEM-programmet.

Master of Science in Management in Entrepreneurial Leadership: Lær hvordan du kan innovere tidlig i karrieren din på heltid, ni måneder

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Wellesley

  231 Forest Street, 02457-0310, Wellesley

 • Boston

  100 High Street First and 12th Floors, 02110, Boston

  • Miami

   1200 Brickell Ave, 33136, Miami

   Spørsmål