Keystone logo
Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Bar-Ilan University

Introduksjon

Om universitetet

Bar-Ilan University , et av Israels største universiteter, tilbyr studenter et bredt spekter av unike akademiske og sosiale muligheter som ikke finnes i noen annen israelsk utdanningsinstitusjon.

Siden starten i 1955 har over 130 000 studenter dra nytte av Bar-Ilans eksakte akademiske og forskningsinstitusjoner og fra sitt engasjement for å integrere jødisk kultur og tradisjon i alle studieprogrammer. Ved å sikre Israels toppforskere og professorer og gi studentene muligheten til å utforske deres jødiske røtter, gir Bar-Ilan University sine ressurser til å lykkes på arbeidsplassen og maksimere sine bidrag til samfunnet som utdannede og sosialt bevisste borgere.

Studenter som drar fra hele verden, blir til Bar-Ilan noen år for å studere i våre ledende studium. Under veiledning og veiledning av våre prisbelønte professorer læres de kritisk tenkning og analytiske ferdigheter som er nødvendige for å utforske deres interesseområder og akademisk vekst. Bar-Ilan University tilbyr et bredt utvalg av bachelor-, utdannet og doktorgradsprogrammer som er anerkjent globalt, inkludert en rekke internasjonale grader som er undervist på engelsk.

Steder

Steder
 • Ramat Gan

  Ramat Gan, Israel

  • facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram

Spørsmål