MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Barcelona Culinary HUB Master i ledelse i høyprofesjonelt konditori
Barcelona Culinary HUB

Master i ledelse i høyprofesjonelt konditori

L'Hospitalet de Llobregat, Spania

10 Months

Spansk

Fulltid

Frist for å be om søknad

Be om tidligste startdato

EUR 12 500 / per year

På universitetsområdet

Introduksjon

Master of Management in Professional Pastry, ved Barcelona Culinary Hub, er et referanseprogram innen bakverk på nasjonalt og internasjonalt nivå. Denne mastergraden er designet for å gå utover transformasjonen av landbruksmatprodukter, og omfavner en kultur med konstant innovasjon og dedikasjon innen bakverk. I tillegg til det solide praktiske og tekniske grunnlaget, prioriterer programmet også sentrale aspekter som plass- og emballasjedesign, og skaper dermed en helhetlig opplæring i bakverk.

Masterens undervisningsplan skiller seg ut for sitt fokus på å gi studentene en global visjon for bedriftsledelse, utvikling av kreativitet og tilegnelse av lederegenskaper. På samme måte fremmer det en tverrfaglig og tverrfaglig tilnærming til bakverk, og sikrer at studentene får en dyp, internasjonal og mangfoldig forståelse av denne kulinariske kunsten.

Hvorfor studere en mastergrad i profesjonell konditorhåndtering

Gastronomisk transformasjon og innovasjon og utvikling av kreative og sensoriske ferdigheter vil vekke bekymringer i spisestuen på den søteste måten. Forny smaker, slå sammen teksturer, endre lukter... Utvid sansene.

Mesteren er utviklet under en internasjonal tilnærming, der bakverk ikke bare forstås som et resultat av transformasjonen av landbruksmatprodukter, men tvert imot krever konstant innovasjon og engasjement hvis resultat noen ganger gir det katalogisering av ekte stykker. av kunst.

Mastergraden tilbyr konseptuell, teoretisk, men fremfor alt praktisk opplæring i bakverksteknikker og trender, på en slik måte at dagens etterspørselskrav blir forstått, orientert for eksempel mot vegansk mat, slow food, eller behovet for å møte til cøliakere , etc. Mastergraden fokuserer på å trene kreative, autonome og innovative fagfolk med sikte på å finne deres personlige merkevare, i stand til å konseptualisere og materialisere behovene til det kulinariske og gastronomiske markedet, alt med en strategisk, global og bærekraftig visjon i noen av de profesjonelle mulighetene som mastergraden er designet for.

Mål for Master i ledelse i profesjonell konditori

Mesterens generelle mål

Hovedmålet med programmet er å trene fagfolk som ønsker å styrke, skape og foreslå nye alternativer, bygge sin egen personlige merkevare knyttet til bakverk. På samme måte gi konseptuelle verktøy og banebrytende teknikker som vil tillate studenten å fungere i et dynamisk, internasjonalt og innovativt kulinarisk miljø.

Spesifikke mål for Master i Haute Pastry

Mastergraden i Haute Pastry and Pastry vil tillate deg å:

  • Å kjenne agri-mat og gastronomisektoren: Bygg en sterk kunnskapsbase i mat- og landbrukssektoren fra et internasjonalt perspektiv og alltid fra lederstilten.
  • Globalt syn: å trene fagfolk orienterte til ledelsen innovative bedrifter innen gastronomisk feltet som er i stand til å skaffe forventede resultater på globalt nivå.
  • Innovasjon og bærekraftig ledelse: Utvikle kapasiteten til kreativitet og innovasjon i bedrifter knyttet til gastronomi og bærekraftig forvaltning gjennom omfattende og spesialisert opplæring, kvalifiserende deltakere for antakelse av ansvarsstillinger i sektoren.
  • Ledertrening: Utvikle de nødvendige ferdighetene til en global leder av selskaper og prosjekter knyttet til gastronomi for å oppnå et samarbeidende, assertivt og deltakende arbeid.
  • Designe, planlegge og lede forretningsprosjekter i konditorisektoren.
    Sikre en tverrfaglig og tverrfaglig tilnærming til bakverk.
  • Oppmuntre til utvikling av kreativ og nyskapende tenkning om verdien av agri-matvarer og deres transformasjon.
  • Å favorisere kombinasjonen av innovasjon, forretningsvisjon og organisatoriske kompetanser i entreprenørskapsinitiativer innen gastronomi.

Opptak

Om skolen

Spørsmål