Keystone logo
Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Baruch College Weissman School of Arts and Sciences

Introduksjon

Weissman School of Arts and Sciences er en skole med en liten høyskoleatmosfære og ressursene til et stort offentlig universitet. Weissman har et dynamisk, kollegialt og nasjonalt anerkjent fakultet med mer enn 200 heltidsmedlemmer organisert i 13 avdelinger. Det tilbyr personlig, støttende oppmerksomhet til sine 2600 hovedfag, samt unike programmer som knytter kunst og vitenskap til forretnings- og offentlige anliggender. Weissman er en av tre skoler som består av Baruch College, som har blitt den største og mest varierte skolen av sitt slag i landet.

Fakultetet og personalet på Weissman School er forpliktet til de mest ambisiøse målene for grunnutdanning innen kunst og naturfag: å oppmuntre til vekst av våre studenter som borgere, som fremtidige fagpersoner og som mennesker. Denne forpliktelsen informerer alle våre anstrengelser for å fremme anskaffelse av overlegne kommunikasjons- og kvantitative ferdigheter, utvikling av kritiske og analytiske evner og dyrking av estetisk, etisk, samfunnsvitenskapelig og tverrkulturell bevissthet.

Enten studenter kommer til oss som har tenkt å hovedfag i et av våre egne fag eller hovedfag i næringsliv eller offentlige anliggender, er troen på verdien av læring innen humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap kjernen i vårt oppdrag som skole. Det former opplevelsen av en Weissman-utdanning. Våre fakultetsmedlemmer eksemplifiserer denne forpliktelsen i sitt eget arbeid, som inkluderer fremtredende bidrag til sine felt, og vi tar sikte på å skape et miljø der forskning, stipend og kreativ aktivitet kan blomstre.

Steder

  • New York

    One Bernard Baruch Way (55 Lexington Ave. at 24th St) New York, NY 10010 646-312-1000, 10010 646-312-1000, New York

    Spørsmål