MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
Basque Culinary Center

Basque Culinary Center

Basque Culinary Centers oppgave er å tilby høyere utdanning, forskning, innovasjon og promotering av gastronomi og mat. Vi jobber for å fremme gastronomi.

En banebrytende akademisk institusjon over hele verden. Det integrerer Fakultet for gastronomiske vitenskaper tilknyttet Mondragon University og et forsknings- og innovasjonssenter, BCC Innovation.

Om BCC

Det baskiske kulinariske senteret danner et unikt økosystem der opplæring, innovasjon, forskning og entreprenørskap sameksisterer med mål om å utvikle og fremme gastronomi, forstått som den begrunnede kunnskapen om hva vi spiser og hvordan vi lager det. Ligger i San Sebastián siden 2011, er det en banebrytende institusjon som består av Fakultet for gastronomiske vitenskaper og BCC Innovation, Gastronomy Technology Center.

Det baskiske kulinariske senterets forstanderskap består av kokker, institusjoner og selskaper og utgjør organisasjonens styrende organ. Basque Culinary Centers internasjonale råd inkluderer også de mest fremtredende internasjonale kokkene.

Basque Culinary Center er en organisasjon som er lydhør overfor utfordringene samfunnet står overfor. Den har en strategisk bærekraftig utviklingsplan som er i tråd med utfordringene satt av bærekraftsmålene. Denne planen omfatter også organisasjonens likestillingsplan.

BCC inneholder et fakultet for gastronomiske vitenskaper lokalisert i Donostia-San Sebastián knyttet til Mondragon University og et senter for forskning og innovasjon innen mat og gastronomi, som er et unikt prosjekt i Europa.

Det er et levende fakultet der matentusiaster og cateringprofesjonelle bor side om side, hvor det arrangeres arrangementer, konferanserekker og seminarer og kulturarrangementer.

I et unikt bygg som har vunnet flere priser, utstyrt med de beste fasilitetene slik at elevene kan lære på en mest mulig effektiv og praktisk måte.

En bygning som går i ett med omgivelsene. Den projiserer et ettertrykkelig, nyskapende, suggestivt og dristig bilde. 15.000 kvadratmeter bygget midt på en campus omgitt av landskapet.

Det Basque Culinary Center ligger i en åsside i et område sør i San Sebastián kjent som Miramón, innenfor teknologiparken med samme navn.

  • San Sebastián

    Paseo Juan Avelino Barriola, 101