Keystone logo
© Eva Dang
Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Bayes Business School, City University of London

Introduksjon

Cass Business School er en av City, University of Londons fem skoler. Det er blant Europas ledende handelshøyskoler og i den globale eliten av handelshøyskoler som har gullstandarden for 'triple-crown' akkreditering.

Cass er verdenskjent for sin:

 • Balansert praktisk og teoretisk utdanning for bachelor-, MBA- og MSc -studenter, og de som er på PhD- og executive -programmer
 • Kunnskapsrike vitenskapelig ansatte med praktisk bransjeerfaring, langsiktige koblinger til næringslivet og blomstrende forskningsprogram
 • Sterke forbindelser med byfirmaer, internasjonal virksomhet og vårt fellesskap av studenter, alumner og partnere.

Ekstraordinær kall

Vi muliggjør det ekstraordinære - lederskap gjennom kunnskapskaping, utdanning og fellesskapspartnerskap.

Et rykte i verdensklasse

Sir John Cass Business School er en integrert del av City, University of London, og er blant den globale eliten. Vi er konsekvent rangert blant de beste handelshøyskolene og programmene i verden. Videre har Cass den sjeldne gullstandarden for 'triple-crown' akkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS).

Sammen med et etablert 50-årig rykte for fremragende virksomhet innen forskning og utdanning, tiltrekker Cass fremragende akademikere, studenter og bedrifter over hele verden til vårt energifulle Cass-samfunn.

Oppdragserklæring

På Cass hjelper vi enkeltpersoner med å trives i en dynamisk, sammenkoblet verden. Vi blander banebrytende teori og praksis, og inspirerer vårt pulserende London-hjem mens vi engasjerer vårt internasjonale nettverk. Blant de ledende globale handelshøyskolene er Cass -tilnærmingen enestående energigivende; personlig, men global, intellektuell, men praktisk, lidenskapelig, men disiplinert. Resulterende lederskap muliggjør smidighet, distinksjon og bærekraft.

 • Kunnskap - vi skaper kunnskap som fremmer slagkraftig tankeledelse
 • Utdanning - vi tilpasser læringsopplevelser for å bygge ferdigheter, distinksjon og smidighet
 • Fellesskap - vi utmerker oss sammen og hjelper våre ansatte, alumni, partnere og institusjon til å trives.

Et globalt perspektiv

Vår internasjonale rekkevidde er omfattende og viktig, og støtter vårt engasjement for mangfold. Faktisk bruker vi en global tilnærming til alt vi gjør, fra drift av en dobbel campus i Dubai til service i Midtøsten, til levering av moduler og studieturer rundt om i verden og rekruttering av studenter og akademikere fra forskjellige nasjonaliteter og bakgrunner. Gjennom vårt globale objektiv ser vi det kraftige potensialet i forskjeller og samarbeid.

En praktisk utdannelse

Enten du kommer til Cass som lavere, en MBA- eller MSc-student, eller for å oppnå en doktorgrad eller lederutdanning, vil du bli utsatt for en inspirerende blanding av banebrytende teori og praksis. Cass er ikke et elfenbenstårn. Vårt verdensledende fakultet skaper kunnskap ved å jobbe tett med bransjeledere. Som et resultat kan vi utstyre deg med innsikt, ferdigheter og selvtillit som trengs for å trives i den virkelig virkelige verden som alltid er i endring.

Bli med i Cass og bli en del av et voksende og mektig globalt samfunn der du kan legge til din egen suksesshistorie.

Sir John Cass's Foundation

Sir John Cass Foundation har støttet utdanning i London siden Sir John Cass etablerte en skole i Aldgate i 1710.

I mai 2001 ga stiftelsen en sjenerøs donasjon til Business Schools nye byggeprosjekt og fortsetter å gi løpende støtte til Business School.

131029_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • London

  Cass Business School 106 Bunhill Row,

 • Dubai

  Dubai, De forente arabiske emirater

  Spørsmål