Keystone logo
Bologna Business School

Bologna Business School

Bologna Business School

Introduksjon

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (estimert i 2000) er handelshøyskolen ved Universitetet i Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS rangerer blant de mest innovative handelshøyskolene i Europa og er en av de mest anerkjente institusjonene i Italia. Tverrfaglig syn, industriintegrasjon og internasjonalisering er nøkkelpilarene i skolens filosofi, som tar sikte på å gi studentene de riktige ferdighetene for å møte et stadig skiftende og komplekst økonomisk landskap med tillit, kunnskap og motivasjon for å lykkes.

Bologna Business School hovedkvarter ligger i Villa Guastavillani, en renessansebygning fra 1500-tallet, som ligger i Bolognese-åsene, mindre enn ti minutter fra sentrum. Her lever historie, teknologi og tradisjon sammen i en vakker og naturlig ramme. Bologna er en livlig by som ligger i hjertet av Italia - 30 minutter fra Firenze, en time fra Milano, to timer fra Roma og Venezia - i Emilia-Romagna, en av de rikeste regionene i Europa.

BBS

alt = "BBS tilbyr en 360 ° akademisk og" ekte verden "pedagogisk erfaring, inkludert mastergrader på heltid (på engelsk og italiensk), og deltidsstudier og kortsiktige programmer for ledere og fagpersoner. Skolen samarbeider med industrien -ledende selskaper som gir dem fremragende ledere og skreddersydde programmer av høy kvalitet. Spørsmål fra mellomstore selskaper og "Made in Italy" -industrien blir gitt spesiell oppmerksomhet gjennom forskning og fokuserte prosjekter.

BBS

Alt = "BBS-samfunnet er en familie bestående av studenter, alumner, fakulteter, ledere og et omfattende forretningsnettverk med over 500 nasjonale og internasjonale selskaper. Studenter, mer enn 600 hvert år, kommer fra hele verden og fra forskjellige akademiske fag og faglig bakgrunn. alt = "BBS-fakultetet involverer mer enn 300 nasjonale og internasjonale forelesere, akademikere samt ledere og konsulenter.

Statistikk

Med et blikk

50+

Programmer

1600+

Studenter hvert år

250+

Fakultetet medlemmer

9400+

Alumni kommer fra

103

Land rundt om i verden

500+

Bedrifter i vårt nettverk

17

Internasjonale partnere

 

  Campus funksjoner

  Ett voksende campus, tre steder å oppleve

  Tre steder, tre steder hvor BBS jobber for å bygge fremtiden, sammen med universitetet i Bologna, bedrifter og, selvfølgelig, fellesskapet vårt. BBS er stolte av å ønske alumni, studenter, ansatte og gjester velkommen tilbake til Villa Guastavillani, til messesenteret og snart til det nye campus rett overfor villaen.

  Det første personlige møtet med Bologna Business School s ansatte var en mulighet til å minne om verdien og viktigheten av å jobbe med fremtiden og for fremtiden . Fremtiden til mennesker, først og fremst, for forskning og utdanning, uten tvil, men også for steder og hva de representerer.

  På stedene der BBS bor , møtes fortid og nåtid og ser mot en fremtid som vet hvordan man kan gripe nye muligheter i enhver utfordring . Fortid og nåtid kombineres for å skape en energi som pulserer gjennom korridorene og salene til den historiske Villa Guastavillani . En bygning av stor kunstnerisk verdi, et symbol ikke bare på BBS men også for byen Bologna og alle de som har muligheten til å sette pris på dens skjønnhet, den fantastiske renessansevillaen er hovedkvarteret til BBS Campus . Takket være det omhyggelige restaureringsarbeidet utført av universitetet i Bologna på begynnelsen av 2000-tallet, har den fortsatt praktfulle fresker inne i klasserommene og et helt rom i stil med "renessansegrottene". Eksteriøret er også imponerende, takket være hagene med fontenen og den store parken rundt villaen. Pandemien har utfordret oss ikke bare til å akselerere en teknologisk transformasjon som allerede er i gang på det historiske campus, som har klasserom og laboratorier utstyrt med banebrytende teknologiske verktøy, men også til å bli involvert i søket etter nye rom og nye løsninger .

  Plasseringen av BBS Temporary Campus ved Bologna Trade Fair Center var en reell test av respons på de skiftende kravene i det daglige livet på skolen. Takket være de hyperteknologiske rommene i den nye hallen, var vi i stand til å gjennomføre alle kursene personlig i full sikkerhet og i samsvar med regelverket som ble etablert fra tid til annen under de ulike fasene av pandemien. Prosjektet stammer faktisk fra overbevisningen om at fysisk tilstedeværelse og relasjoner mellom mennesker er en sentral komponent i læring. Denne plassen inkluderer 8 klasserom som kan huse opptil 370 studenter , samt 11 grupperom og plasser for ansatte og fakultet, alt innenfor et område som normalt kan huse opptil 6000 personer. Deling og sosialt samvær i klasserommet muliggjøres gjennom en bred halvsirkelformet layout, og hjertet av hallen er tenkt som en stor arena som minner om et italiensk bytorg, et tradisjonelt møtested.

  Rett overfor Villa Guastavillani vil den nye campusen bli reist, og utvide den eksisterende for å effektivt møte den økende etterspørselen fra bedrifter og studenter. Det nye campus er arbeidet til Mario Cucinella , en italiensk arkitekt internasjonalt kjent for sitt fokus på bærekraft. Så fortid, nåtid og fremtid møtes ikke bare, men begynner å smelte sammen for å skape et prosjekt som alltid tar sikte på innovasjon samtidig som det fortsetter å forbedre den unike historien som kjennetegner det.

   Stipend og finansiering

   Bologna Business School tilbyr både hele og delvise stipender for deltakere i MBA. Alle søkere er kvalifisert til å søke uavhengig av nasjonalitet. Stipendene er merittbaserte (både akademiske så vel som profesjonelle meritter) og dekker kun undervisningskostnader. Global MBA tilbyr stipend av:

   • 35,000 euro (full scholarship)
   • 20,000 euro (partial scholarship)
   • 15,000 euro (partial scholarship)
   • 10,000 euro (partial scholarship)

   Afrika stipendprogram

   BBS og Foundation for World Wide Cooperation gir Africa Scholarship Program. Dette programmet har som mål å legge til rette for deltakelse av unge lyse talenter fra Afrika som ønsker å forfølge en MBA og bidra til den sosiale og økonomiske utviklingen av kontinentet deres.

   Om Professional Masters, Bologna Business School er glade for å tilby delvise stipender til de mest meritterende studentene. Alle disse stipendene er merittbaserte og vil bli tildelt de topprangerte kandidatene i utvelgelsesprosessen. Studentene som kommer best ut i valgene vil være studenter som ikke bare kommer fra sterk akademisk eller praktisk bakgrunn, men også de som viser sterkest motivasjon for å delta i dette programmet.

   Det er stipend på 6000 euro og stipend på 4000 euro. Alle søkere vil bli vurdert for et stipend - ingen spesifikk søknad er nødvendig. Stipendene deles ut i løpet av hver utvelgelsesrunde, og hvis du har prestert godt nok til å fortjene en av dem, vil du bli informert i opptaksøyeblikket.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkreditert

   Campusliv og fasiliteter

   Målet med karrieretjenesten til Bologna Business School er å gi verktøyene og ressursene for å få tilgang til arbeidsmarkedet og finne en praksisplass. Målet er også å støtte virksomhetene i vårt territorium, og ikke begrenset til det, for å velge talenter å ansette; talenter fra hele verden, som kommer til Bologna for å fordype seg i kulturen og fortreffeligheten til Made in Italy.

   Karriereserviceteamet støtter studentene i deres reise med læring og faglig utvikling, gjennom en serie seminarer, med mål om å gi nødvendige verktøy og ressurser for å få tilgang til lederstillinger i arbeidsmarkedet. Videre, takket være profesjonelle karriererådgivere og en prosess for å identifisere ens egne "Strengths" (Point Positive Assessment) utviklet i samarbeid med Essentic, støttes studentene ved hjelp av tilpasset tjeneste for å etablere en faglig utviklingsplan, som vil hjelpe dem å nå sine mål i deres søken etter en praksisplass.

   The process is carried out through the following steps:

   • Drafting of a CV and a Cover Letter
   • Creating an efficient LinkedIn profile
   • How to manage a job interview
   • Initial guidance interviews
   • Career Strategy Counseling
   • Mock Interviews with specialized Head Hunters
   • Career Development Retreat
   • Løpende støtte til studenter gjennom en-til-en økt.

   National and international companies support the School for different activities that concern the design of the courses, company visits, guest lectures, project works, besides hosting students for the final internship. Indeed, to this end, over the years the Bologna Business School has established a large network and a sound partnership with the most important Italian and European companies thanks to a customized approach, one that is based on the needs of each individual business.

   BBS Alumni Community Portal er også dedikert til studentene våre

   Target

   11 000 potensielle medlemmer inkludert nåværende studenter / deltakere, alumni, fakultet

   OBJECTIVE

   For å styrke følelsen av tilhørighet til BBS under og etter, bygge lojalitet og pleie samfunnsnettverket

   ACTIVITIES

   Arrangementer, mentorskap, jobbmuligheter, grupper og kapitler for aggregering.

   Institusjonens viktigste begivenhet i året, for Bologna Business School Community, er Graduation Master Class, et høytidelig øyeblikk som markerer den akademiske suksessen til skolens avgangselever.

   The Graduation is held in Piazza Maggiore, in the historical heart of the city of Bologna, where more than 1500 students of BBS University Masters and Executive Masters are reunited.

   Steder

   • Bologna

    Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18

   Spørsmål