Keystone logo
Burren College of Art MPhil i kunst
Burren College of Art

MPhil i kunst

Galway, Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 18 650 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonale studenter: €18 650 per år | EU-studenter: €9 500 per år

Introduksjon

MPhil (Fine Art) er et praksisbasert doktorgradsforskningsprogram. Målet med programmet er å generere et bidrag til kunnskap og forståelse i faget kunst.

Studentene vil gjennomføre et undersøkelsesprogram utført gjennom en kombinasjon av praksisbasert forskning og andre forskningsmetoder etter behov. Studenter som gjennomfører programmet er pålagt å produsere en betydelig mengde arbeid støttet av en skriftlig avhandling med et ordantall på omtrent 20 000, som gir en kritisk redegjørelse for forskningsprosessen som er utført. Studentens arbeid vil bli presentert i form av en avsluttende utstilling av arbeid på Burren College of Art .

MPhil (Fine Art) gir en lignende erfaring som år 1 og 2 av PhD-heltidsprogrammet, og gir muligheten til å gjennomføre en utvidet mengde forskning gjennom kunstpraksis støttet av en skriftlig tekst. Det vil også tillate studentene å gå videre til PhD (Studio Art), hvor forskningen som utføres vurderes å være tilstrekkelig robust til å oppfylle kravene til et PhD-program. Alternativt kan det også gi en utgangsvei fra ph.d.-programmet, som gir anerkjennelse for forskningen gjennomført i situasjoner der en student ikke er i stand til å fullføre kravene til ph.d.-programmet på grunn av personlige eller andre forhold.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål