Keystone logo
Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Bellarmine University Annsley Frazier Thornton School of Education

Introduksjon

Det bekymrede og omsorgsfulle fakultetet og den lille atmosfæren gjør Bellarmine's School of Education til et klokt valg for en vellykket akademisk karriere. Profesjonelle utdanningskurs, feltbaserte erfaringer på skolene og en sterk liberal arts bakgrunn forbereder studentene til å møte utfordringene ved å undervise forskjellige elever. School of Education fremragende program gir studentene våre en uvurderlig fordel når de når profesjonelle karrieremål.

School of Education bruker en rekke materialer og teknologi i det daglige klasserommet. Studentene får praktisk erfaring med teknologi som brukes i offentlige skoler, standardiserte og diagnostiske tester og virkelige eksempler på klasserommeteknikker og -materiell. Klasserom er utstyrt med SmartBoard-teknologi og iPads, slik at studentene kan være mer interaktive med informasjon fra Internett, klasseromspresentasjoner og undervisningsmateriell.

Fakultetet ved utdanningsskolen mener at å lære å være en effektiv lærer skjer gjennom en utforskning av både teori og praksis. Derfor begynner lærerkandidatene observasjon og feltarbeid i det første semesteret i førsteårsstudiet og fortsetter dette hvert semester i løpet av de fire årene. I gjennomsnitt får Bellarmine-studenter 30 timers feltarbeidserfaring hvert semester. I høstsemesteret på eldre år fullfører kandidatene en semesterlange studentopplæringserfaring. Dette intensive profesjonelle semesteret gjør det mulig for kandidater å avgrense undervisningsferdighetene som vil forberede dem på en givende karriere.

Nyutdannede fra utdanningsprogrammet finner arbeid i grunnskole-, mellom- og videregående opplæring i offentlige og private skoler. Bellarmine-lærere er alltid i høy etterspørsel.

Steder

  • Louisville

    Newburg Road,2001, 40205, Louisville

    Spørsmål