Keystone logo
Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Bellarmine University College of Arts and Sciences

Introduksjon

Bellarmine College of Arts and Sciences presenterer den liberale kunstpedagogiske tradisjonen som er selve grunnlaget for en Bellarmine-utdanning.

En grad i liberal arts er en svært ettertraktet grad fordi den vektlegger kritisk tenkning, mangfoldig læring, forskningsferdigheter og evnen til å jobbe produktivt med andre. Gjennom mindreårige eller dobbeltfag har studentene muligheter til å kombinere to eller flere disipliner til en omfattende pedagogisk pakke. Studenter ved Bellarmine College finner givende sysselsetting eller aksept i studenter, jus, medisinsk og andre profesjonelle skoler etter endt utdanning.

Som student i et kunst- og vitenskapsprogram finner du et fakultet forpliktet til den intellektuelle utviklingen av hele personen. Mennesker som uteksamineres med en grad i liberal arts and sciences er klare tenkere, problemløsere og kreative mennesker med evnen til å kjenne, forstå, endre og vokse. Enten lidenskapen din er kunst, biologi, kommunikasjon, matematikk, musikk, psykologi eller en av 20 andre hovedfag, har vi deg dekket.

Steder

 • Louisville

  Newburg Road,2001, 40205, Louisville

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål