Keystone logo
Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Bellarmine University W. Fielding Rubel School of Business

Introduksjon

 • 100% av kandidatene fra Rubel School of Business jobber eller fortsetter utdannelsen
 • Våre kandidater jobber og studerer i 30 amerikanske stater + 3 internasjonale destinasjoner

Klasse av 2018-utfall, seks måneder etter oppstart. Datainnsamling og analyse levert av Career Development Center.

Oppdrag

Oppdraget til W. Fielding Rubel School of Business er å gi student-sentrert kvalitetsutdanning i den katolske liberal arts-tradisjonen beriket av forskjellige intellektuelle perspektiver for å tjene samfunnet med formål, innsikt og medfølelse i samsvar med misjonen til Bellarmine University.

Skolehøydepunkter

“En av landets beste handelshøyskoler” - The Princeton Review

Bellarmine tilbyr våre forretningsstudenter en unik pedagogisk opplevelse: en bredbasert utdanning innen liberal kunst supplert med førsteklasses forretningsforberedelse. Denne forskjellen blir sett gunstig på av arbeidsgivere, som sier at de liker våre kandidater på grunn av deres skriveferdigheter og kritiske tenkning.

Handelshøyskolen er også kjent for å raskt innlemme innovasjoner og forretningstrender i læreplanen. For eksempel oppfordrer mange arbeidsgivere i dag sine arbeidere til å tjene MBA-grad; derfor har Bellarmine introdusert flere programmer som tar inn førsteårsstudenter til sin MBA-grad på bare fem (eller fem og et halvt) år.

Et annet viktig aspekt ved en forretningsutdanning ved Bellarmine er kravet til praksis og / eller en internasjonal erfaring. Vi krever at studentene har / tilegner seg forretningserfaring - dette kan oppnås via anvendte kursprosjekter, praksisplasser og / eller kurskrav, samt potensielle frivillige forretningsprosjekter. Dette garanterer at du vil få praktisk erfaring mens du fortsatt er student, noe som gjør deg mye mer "omsettelig" når du er ferdig.

W. Fielding Rubel School of Business ved Bellarmine University er akkreditert av AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), som plasserer den blant elite handelshøyskoler i nasjonen. Ikke bare er Bellarmine det første og eneste private universitetet i Kentucky for å oppnå AACSB-akkreditering, men færre enn 5 prosent av handelshøyskolene over hele verden har oppnådd dette skillet.

Ekstra utmerkelser

• Master of Finance Degrees rangerte Rubel School of Business # 9 i nasjonen for regnskap og økonomi på listen over beste små høyskoler.

• En av de beste og vakreste B-skolene av MBAPrograms.org

• Anerkjent som et CFA Institute tilknyttet universitet

Steder

 • Louisville

  Newburg Road,2001, 40205, Louisville

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål