Keystone logo
© photo courtesy of Berlin School of Business and Innovation
Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Berlin School Of Business & Innovation

Introduksjon

Med campus på tvers av Berlin, Hamburg, Paris, Athen og Barcelona, forbereder BSBI studentene til å gjøre en virkelig meningsfull innvirkning i forretningsverdenen. Alle programmene er beriket med BSBIs tre kjerneverdier: bedrift, lederskap og suksess og inkluderer et sterkt fokus på å forbedre praktiske og relevante ferdigheter for dagens marked. Studentene får selvtillit til å forfølge sine profesjonelle drømmer ved å finjustere de mest ettertraktede ferdighetene og lære av bransjefokuserte akademikere på toppen av sitt felt. De vil også dra nytte av et utmerket karrierestøtteteam for ekstra veiledning.

 1. BSBIs medlemskap inkluderer: AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business, UN-PRME, Erasmus, Erasmus + og Business Graduates Association (BGA) bronsemedlem.
 2. Flere studiesteder - Vårt velutstyrte hovedcampus ligger i hjertet av Berlin, Tysklands hovedstad. Tyskland er et av verdens mest innovative land i henhold til 2021 Bloomberg Innovation Index. Vi har også studiesteder i Hamburg, Paris og Athen.
 3. BSBI tilbyr blandede studieformater slik at du kan sjonglere andre forpliktelser ved siden av studiene. BSBI har integrert det virtuelle læringsmiljøet (VLE) og e-læringsprogrammene i hjertet av undervisningen.
 4. Utmerket studentstøtte - Vi tilbyr utmerket akademisk undervisning, garanterte små klasser, bransjeeksperter og gjesteforeleserpresentasjoner.
 5. Kursene blir undervist på engelsk og gratis tyskundervisning er tilgjengelig. Dette vil hjelpe deg med å øke sysselsettingsmulighetene i Tyskland etter endt utdanning.
 6. Dedikert karrieretjeneste - Fra CV -workshops og nettverksarrangementer til personlig karriereråd, teamet er tilgjengelig for å gi studentene de spesialiserte tjenestene som trengs for å oppfylle sine karrierehåp.
 7. Etterstudium i tysk visum-Etter endt utdanning, hvis du ønsker å forlenge oppholdstillatelsen i Tyskland, kan du søke om et jobbsøkende visum i opptil 18 måneder som lar deg jobbe uten begrensninger. For å dra nytte av karrieremuligheter i Tyskland, er et godt tysknivå nødvendig.
 8. Gratis juridisk støtte: Når du ankommer Tyskland, vil vår juridiske partner SERS tilby visumrådgivning og støtte helt gratis.

Læringsutbytte

 • Programmene våre er designet for å utvikle de praktiske forretningskunnskapene som trengs for å trives i dagens globale forretningsmarked.
 • Med virksomhet, ledelse og suksess i kjernen kombinerer programmene våre teori med praksis for å holde studentene oppdatert med de siste bransjetrendene.
 • Vi tilbyr bachelor-, doktorgrads- og doktorgradsprogrammer, som alle fokuserer på å hjelpe deg med å bli en eksepsjonell leder innen ditt felt.
 • Våre programmer er designet og levert av bransjeeksperter, og gir deg et konkurransefortrinn som trengs for å skille seg ut på det globale arbeidsmarkedet.

Mangfold, klassestørrelse, studenttilfredshet

Med bedrift, lederskap og suksess i kjernen, tilbyr BSBI bransjerelevante programmer som fokuserer på å utvikle de praktiske forretningsferdighetene som trengs for å sikre din profesjonelle suksess. Disse programmene er konkurransedyktige priset for å møte behovene til det internasjonale markedet. Med vårt hovedcampus i Berlin tiltrekker BSBI et mangfoldig studentkull med mer enn 90 nasjonaliteter representert.

Vi tilbyr bachelor-, doktorgrads- og doktorgradsprogrammer, som alle fokuserer på å hjelpe deg med å bli en eksepsjonell leder innen ditt felt. Våre akademiske partnere inkluderer: University for the Creative Arts (UCA), Concordia University Chicago (CUC) og International Telematic University UNINETTUNO.

Vi er stolte av å være medlem av flere organisasjoner som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), The United Nations – Principles for Responsible Management Education (UN-PRME) og The Business Graduates Association (BGA). Disse medlemskapene viser vår forpliktelse til akademisk dyktighet, beriker studentenes læringserfaring og gir dem tilgang til et voksende nettverk av ledende bransjeaktører. Disse medlemskapene gir BSBI en rekke ressurser og tilgang til et nettverk av fagfolk, og hjelper oss å fortsette å bringe fleksible og rimelige programmer til studentene våre.

 1. Et bredt spekter av programmer fra business, markedsføring og finans til kreativ kunst og IT nå med muligheten til å studere online, eller ha en internasjonal multi-campus utdanning, med partnerskap i Frankrike og Hellas.
 2. Små klassestørrelser og et mangfoldig studentkull med over 90 nasjonaliteter, noe som resulterer i et beriket læringsmiljø og deling av kultur.
 3. Enestående studenttjenester, alt fra velkomstuken, peer -to -peer -mentorskap, fritidsaktiviteter som ferskere fester, forretningskonkurranser, talentprogrammer og mer.
 4. Fleksible betalingsplaner, delstipender og kampanjetilbud.

Opptak

Undergraduate programmer

 • Alder: 17 - 20 år
 • Utdanningsbakgrunn:
  • Videregående skole;
  • Med titler tildelt etter fullført minst 11 års skolegang;
  • Akademiske kvalifikasjoner: ECCTIS tilsvarende GCSE.
 • Arbeidserfaring: Ingen / mulig freelance deltidsjobber i tidlig alder på grunn av boom i online muligheter.

Postgraduate Programmer

 • Alder: 21 - 34 år
 • Utdanningsbakgrunn:
  • Bachelor/bachelorgrad;
  • Kan vurderes på relevant arbeidserfaring med minst 3 års ledererfaring;
  • Potensielt med andre postgraduate grader (ønsker å bytte karriere).
 • Arbeidserfaring: Kan vurderes på relevant arbeidserfaring med minst 3 års ledererfaring.

Doktorgrad

 • Alder: 23 - over
 • Utdanningsbakgrunn:
  • En bachelorgrad fra en anerkjent institusjon i en forretningsrelatert disiplin; en mastergrad eller nivå 7 etterutdanning, eller en MBA fra en anerkjent institusjon.
  • Søkere med grader i andre disipliner og søkere uten bachelor- eller mastergrad, men med andre faglige kvalifikasjoner og betydelig yrkeserfaring på eksekutivnivå er også velkomne til å søke. Deres aksept kan være gjenstand for å lykkes med å gå til en inngangstest og et intervju.

Ideelle studenter

Bachelorprogrammer:

 • Videregående studenter ser på å tjene bachelorgraden utenfor landet;
 • Studenter som ønsker å forbedre jobbmulighetene for å få høyere lønn i fremtiden.

Postgraduate programmer:

 • Unge urbane fagfolk/studenter som ønsker å legge til en doktorgrad under legitimasjonen for å øke sysselsettingsevnen og sjansene for høyere lønn i organisasjonen.

Doktorgrad:

 • Fagpersoner som ønsker å sikre plasseringer i store konsulentfirmaer, internasjonale forhandlere og motehus og andre serviceindustrier eller de som ønsker å ta forskningsgrader ved toppuniversiteter rundt om i verden.

112194_110926_BSBI.png

Steder

 • Berlin

  Alte Post Karl-Marx-Straße 97-99, 12043, Berlin

  • Hamburg

   BSBI Faculty of Creative Industries, Gasstrasse 6B, Kontor N, D-22761, Hamburg

   • Paris

    PPA Business School, 11-13 rue Camille Pelletan, 92120 Montrouge, , Paris

    • Barcelona

     Av. Can Marcet 36-38, Barcelona, 08035, Barcelona

     Spørsmål