Keystone logo
Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Bluedata International Institute

Introduksjon

På Bluedata er vårt oppdrag å gi en læringsopplevelse av høy kvalitet og en mulighet for internasjonale studenter til å lære engelsk for personlige, akademiske og profesjonelle formål mens de opplever amerikansk kultur i New York City.

Med dette oppdraget i tankene er alle leksjoner og aktiviteter designet for å hjelpe studentene til å integrere seg fullt ut i NYCs pulserende engelsktalende samfunn. Ved å samle studenter av forskjellige nasjonaliteter i en pedagogisk setting som utfordrer og forsterker studentene intellektuelt, prøver Bluedata å skape et fellesskap av myndiggjorte forskere som er i stand til å lykkes i vår globaliserte verden.

HISTORIE

Bluedata ble grunnlagt i 1997 som en privat lisensiert handelshøyskole.

Siden februar 2005 har Bluedata blitt autorisert i henhold til føderal lov til å registrere studenter som ikke er immigranter.

Siden april 2011 har Bluedata blitt akkreditert av den nasjonalt anerkjente Commission on English Language Program Accreditation (CEA).

I dag, som en av lederne innen språkopplæring i New York City, er Bluedata International Institute forpliktet til å gi hver student en læringsopplevelse som er givende, ekspansiv, intellektuelt gledelig og kulturelt følsom.

VÅRE FORDEL

Bluedata International Institute ligger beleilig til i sentrum av New York City - Midtown Manhattan.

Ved siden av 34th Street Penn Station, 42nd Street Port Authority bussterminal og berømte landemerker som Times Square, Empire State Building og Macy's, er campus lett tilgjengelig med transportfasiliteter. Du kan ta T-banelinjene A, C, E, 1, 2 eller 3 til 34th Street Penn Station eller linjene N, Q, R, W, B, D, F eller M til 34th Street Herald Square og deretter gå til skolen. Hvis du bor i New Jersey eller Long Island, er det også Path-tog eller NJ Transit-tog og busser til Bluedata .

Steder

 • New York

  8th Avenue,500, 10018, New York

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål