Keystone logo
Bournemouth University

Bournemouth University

Bournemouth University

Introduksjon

Vår visjon

Vår visjon er å bli anerkjent over hele verden som et ledende universitet for inspirerende læring, fremme kunnskap og berike samfunnet gjennom sammensmeltning av utdanning, forskning og praksis.

Vårt formål

Vårt formål ved BU er å inspirere til læring, fremme kunnskap og berike samfunnet. Vi vil:

 • Inspirer til læring for våre studenter og ansatte, og i våre større lokalsamfunn
 • Avansere kunnskap i praksis og yrker, og våre fagområder
 • Berik samfunnet gjennom utdanning, virkningen av vår forskning og vårt bidrag til globale utfordringer.

Våre verdier

Våre verdier er dyktighet, inkludering, kreativitet og ansvar:

Fortreffelighet

Vi streber etter fortreffelighet i alt vi gjør.

Inkludering

Vi verdsetter og respekterer mangfold og handler for å sikre at vi er inkluderende.

kreativitet

Vi er fantasifulle, innovative og skaper løsninger på problemer.

Ansvar

Vi tar ansvar for virkningen av våre handlinger og fokuserer vår aktivitet som et læringsfellesskap på å gi et positivt bidrag til samfunnet.

Uansett hva din tid hos oss har for deg, blir det en spennende reise - fra å møte livslange venner i haller, til din erfaring med plassering, utforske lokalområdet eller bli med i en klubb eller et samfunn. Finn ut mer om hva livet på BU har å tilby.

Statistikk

Våre priser

Athena SWAN bronsepris

I mai 2019 ble BU tildelt en Athena SWAN-pris i bronse som en anerkjennelse for våre prestasjoner og engasjement for å forbedre likestilling i høyere utdanning. Athena SWAN-prisen, som opprinnelig dekket kvinner som arbeider innen vitenskap, teknologi, ingeniørfag, matematikk og medisin (STEMM), ble utvidet i 2015 for å anerkjenne arbeid utført i både STEMM og kunst, humaniora, samfunnsvitenskap, næringsliv og jus (AHSSBL) og å adressere likestilling bredere for alle akademiske og profesjonelle og støttepersonell så vel som studenter. Det var under det nye charteret at BU har oppnådd akkreditering.

BUs vellykkede innlevering av en bronsepris følger vår forpliktelse til å strebe for en kjønnsinkluderende kultur på tvers av universitetet. Vårt fokus går fra sentral til lokal implementering, ved å bygge inn SWAN Charter-prinsippene i fakulteter/tjenester og støtte alle avdelinger for å oppnå SWAN-priser. Hovedmålene er å styrke representasjonen av kvinner i senior akademiske roller, støtte og oppmuntre til et fleksibelt og familievennlig arbeidsmiljø for alle ansatte og sikre likestilling mellom kjønnene på hele universitetet.

Følgende avdelinger har også en Athena SWAN-pris i bronse:

 • Psykologisk institutt
 • Institutt for medieproduksjon
 • Institutt for livs- og miljøvitenskap

QAA

I 2013 ble vi det første britiske universitetet som fikk "rost"-status for kvaliteten på læringsmulighetene våre. Statusen, tildelt av QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education), anerkjenner de mange måtene vi gir studentene muligheten til å lykkes på. QAA så på de mange forskjellige måtene vi støtter studentene våre, inkludert kvaliteten på undervisningen de mottar, akademisk støtte, ressurser som biblioteker og IT-fasiliteter og den generelle støtten som er tilgjengelig.

HR Excellence in Research-prisen

BU har hatt European Commission HR Excellence in Research Award siden 2013. Prisen demonstrerer BUs forpliktelse til å tilpasse prosess og praksis til UK Concordat for å støtte karriereutviklingen til forskere, og dermed forbedre arbeidsforholdene og karriereutviklingen for forskningsansatte.

Dronningens jubileumspris

I 2012 ble vi tildelt The Queen's Anniversary Prize som en anerkjennelse for vårt bidrag til verdensledende fortreffelighet og banebrytende utvikling innen dataanimasjon. Dronningens jubileumspriser er en del av det nasjonale utmerkelsessystemet, og er de mest prestisjefylte prisene innen utdanning i Storbritannia. Prisen feirer vårt nasjonale senter for datamaskinanimasjon (NCCA), basert på The Media School, som har vært i forkant av utdanning og forskning innen dataanimasjon siden 1989.

Steinvegg

Vi har blitt Stonewall Diversity Champion på grunn av engasjementet ved BU for å være en inkluderende organisasjon. Å være medlem av Stonewall gir universitetet verktøyene til å ta en strategisk og strukturert tilnærming til LHBT-likestillingstiltak globalt. Finn ut mer om Stonewall.

EcoCampus Platinum Award

Vår EcoCampus Platinum Award er den høyeste utmerkelsen vi kan oppnå som viser fortreffelighet innen bærekraft. Vi er ett av bare 16 universiteter som har denne prisen sammen med ISO14001-sertifiseringen. Den viser vår forpliktelse til miljøet, og anerkjenner vår miljøpraksis, prosedyrer og styringssystem. For å oppnå platinastandarden måtte vårt miljøstyringssystem være av høyeste standard. Revisorene var spesielt imponert over innsatsen som ble lagt ned for å implementere vårt styringssystem, samt nivået der bærekraft er forankret i den strategiske retningen til universitetet. Vi vil fortsette å jobbe med å minimere våre negative påvirkninger på miljøet som institusjon, og maksimere den positive påvirkningen vi kan ha gjennom undervisning og forskning.

Fairtrade universitet

BU ble tildelt 'Fairtrade University'-status i 2006; det er nå over 170 Fairtrade-universiteter og høyskoler i Storbritannia, med mange flere som jobber mot status, og det viser den detaljerte forpliktelsen vi har gjort for å fremme forbruket av Fairtrade-produkter. Finn ut mer om vår Fairtrade-status.

Andre priser

Tid for å endre organisasjonsløftet

Vi signerte Time to Change Employer Pledge i 2011. Det er en ordning som tar sikte på å takle stigma og diskriminering rundt psykisk helse, spesielt på arbeidsplassen.

Mindful Employer Charter

Vi signerte dette charteret i 2010 og tar vårt engasjement som en arbeidsgiver som er positiv til psykisk helse på alvor. Ved å bli med i denne ordningen demonstrerte vi våre åpne og tilgjengelige retningslinjer, og viste at vi verdsetter bidraget fra hver enkelt av våre ansatte.

Arbeidsgiver med funksjonshemming

Dette er et kvalitetsmerke som vi oppnådde i 2019. Det tildeles av Institutt for arbeid og pensjon for vårt positive engasjement for ansettelse, oppbevaring, opplæring og karriereutvikling av funksjonshemmede ansatte.

  Opptak

  For å studere hos oss på lavere nivå, er det visse kriterier du må oppfylle. Hvert kurs har sine egne opptakskrav, så sjekk våre kurssider. Du vil se de samlede UCAS Tariff-poengene som kreves for kurset, samt detaljer om hvordan du oppnår poengene; for eksempel fra tre A-nivåer eller tilsvarende, sammen med GCSE-krav.

  Hvordan UCAS-tariffen fungerer

  UCAS tariffpoeng beregnes basert på hvilken type kvalifikasjon du har og karakteren eller nivået du oppnår. For eksempel - for de som søker om å studere et bachelorkurs i september 2021 - for hver A-karakter du får på A-nivå, vil du bli tildelt 48 UCAS-tariffpoeng (tilsvarer PPP ved BTEC Extended Diploma), og for hver B karakter får du 40 poeng (og så videre). Du kan finne alle detaljer om Tariff-poengsystemet på UCAS-nettstedet.

  Vær oppmerksom på at BU ikke godtar tilsvarende UCAS-tariffpoeng for International Baccalaureate - se tarifftabellen nedenfor. Vi kan også spesifisere at du trenger visse karakterer, erfaring eller å ha studert obligatoriske emner som en del av opptakskravet til et bestemt emne.

  Alumnistatistikk

  Steder

  • Wallisdown

   Wallisdown Road, BH12 5HH, Wallisdown

   Spørsmål