Keystone logo
Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Bowie State University College of Arts and Sciences

Introduksjon

Bowie State University bygger en dristig fremtid på en stolt arv!

Bowie State ble grunnlagt i 1865 og er den eldste Historically Black College / University i Maryland og en av de ti eldste i landet. Det er også et mangfoldig universitet der studentene, sammen med lærere og ansatte, representerer mange etniske og kulturelle bakgrunner.

Bowie State University gir høykvalitets og rimelige utdanningsmuligheter for studenter med ambisjoner om å oppnå og lykkes. I tillegg til de 23 hovedfagene, tilbyr Bowie State 20 masterstudier, 14 spesialitetssertifikater og to doktorgradsprogrammer med spesifikt fokus på vitenskap, teknologi, næringsliv, utdanning og relaterte disipliner. Et støttende fagmiljø gir studentene muligheten til å tenke kritisk, gjøre nye funn, verdiforskjeller og fremstå som ledere i et høyt teknisk, raskt skiftende globalt samfunn.

Bowie State senter for naturvitenskap, matematikk og sykepleie inkluderer forsknings- og instruksjonslaboratorier, fleksible klasserom, en sykepleiesimuleringsfløy og et helt lukket drivhus. Bowie State er også hjemmet til et Steinway Fine and Performing Arts Center, utstyrt med de nyeste teknologiene for digital mediekunst og musikkproduksjon.

Som en medlemsinstitusjon ved University System of Maryland, opprettholder Bowie State systemets oppgave å tilby høykaliber, tilgjengelige og rimelige utdanningsmuligheter.

Bowie State er midt i et av landets mest spennende storbyområder, innen rekkevidde av Washington, DC og Baltimore. Samtidig kan det skryte av en fredelig campus på en 300 hektar stor skogkledd kanal. Universitetet er med 7 sykehus, og er et knutepunkt for døgnkontinuerlig grunnleggende liv, men det tilbyr også praktiske kveldskurs og online-kurs for å betjene ansatte som ønsker å komme videre i karrieren.

Se nærmere på Bowie State: du vil like det du ser.

Steder

  • Bowie

    Jericho Park Road,14000, 20715, Bowie

    Spørsmål