Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Introduksjon

Om Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences er det første universitetet over hele verden som fokuserer på merkevaretenkning. Vi kombinerer vitenskapelige metoder med praktiske prosjekter og et sterkt eurasisk fokus. Vi former innovatorer og fremtidens problemløsere, ikke bare ved å formidle oppdatert kunnskap om merkevarebygging, men også ved å utvikle sterke personligheter.

Ved Brand University vil du lære i små grupper og i en kreativ atmosfære, sammen med nøye utvalgte internasjonale studenter som er like motiverte og lidenskapelige som du er. Et nettverk av internasjonale eksperter vil følge deg på vei og forberede deg på en internasjonal karriere.

Ledende merkevareselskaper og veletablerte byråer er ivrige etter nytt talent og nye ideer. De inviterer BU- studenter til å samarbeide om prosjekter. Dette lar deg bruke ferdighetene du har tilegnet deg, for å løse reelle problemer og lage verdifulle kontakter for karrieren din.

Studer i Hamburg, den tyske merkevarens hovedstad

Hamburg er den nest største byen i Tyskland og berømt for sin fordomsfrihet. Byen har den største konsentrasjonen av virksomheter fra de kreative næringene i Tyskland. Her er et levende stiftersamfunn, et velutviklet støttesystem for oppstart, store selskaper, samt filialene til Facebook og Google.

Hamburg ligger på bredden av Elbe-elven og er en av Europas vakreste byer , i tillegg til et viktig kulturhus, der livet er alt annet enn kjedelig. The Economists rangering setter Hamburg regelmessig i topp 10 av verdens mest levelige byer - kom og se selv.

Stipend og finansiering

Brand University tilbyr jevnlig delstipend til studiet Brand Innovation MA

Finn ut mer om gjeldende forhold på instituttets nettsider.

Campusliv og fasiliteter

  • Det internasjonale kontoret gir støtte til innkommende studenter og søkere fra hele verden;
  • Få tilgang til aktuell forskningslitteratur om merkevarebygging i biblioteket på campus og bruk det omfattende e-biblioteket når og hvor enn du trenger det;
  • Bli en del av Hamburg University Sports Network, som tilbyr et bredt utvalg av idretter i hele byen.

Hamburg er den nest største byen i Tyskland og berømt for sin åpenhet. Ligger på bredden av elven Elbe, er det en av Europas vakreste byer, samt et viktig kultursenter hvor livet er alt annet enn kjedelig. Metropolen er jevnlig rangert blant Tysklands mest beboelige byer - kom og se selv!

Steder

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Spørsmål