Keystone logo
Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences

Introduksjon

Om Brand University of Applied Sciences

Brand University of Applied Sciences er det første universitetet over hele verden som fokuserer på merkevaretenkning. Vi kombinerer vitenskapelige metoder med praktiske prosjekter og et sterkt eurasisk fokus. Vi former innovatorer og fremtidens problemløsere, ikke bare ved å formidle oppdatert kunnskap om merkevarebygging, men også ved å utvikle sterke personligheter.

Ved Brand University vil du lære i små grupper og i en kreativ atmosfære, sammen med nøye utvalgte internasjonale studenter som er like motiverte og lidenskapelige som du er. Et nettverk av internasjonale eksperter vil følge deg på vei og forberede deg på en internasjonal karriere.

Ledende merkevareselskaper og veletablerte byråer er ivrige etter nytt talent og nye ideer. De inviterer BU- studenter til å samarbeide om prosjekter. Dette lar deg bruke ferdighetene du har tilegnet deg, for å løse reelle problemer og lage verdifulle kontakter for karrieren din.

Studer i Hamburg, den tyske merkevarens hovedstad

Hamburg er den nest største byen i Tyskland og berømt for sin fordomsfrihet. Byen har den største konsentrasjonen av virksomheter fra de kreative næringene i Tyskland. Her er et levende stiftersamfunn, et velutviklet støttesystem for oppstart, store selskaper, samt filialene til Facebook og Google.

Hamburg ligger på bredden av Elbe-elven og er en av Europas vakreste byer , i tillegg til et viktig kulturhus, der livet er alt annet enn kjedelig. The Economists rangering setter Hamburg regelmessig i topp 10 av verdens mest levelige byer - kom og se selv.

Steder

  • Hamburg

    Rainvilleterrasse,4, 22765, Hamburg

Spørsmål