Keystone logo
Bemidji State University

Bemidji State University

Bemidji State University

Introduksjon

Bemidji State University serverer over 5100 studenter i studenter på grunnskole-, studenter- og nettstudier. Vår kjernefilosofi bygger på en forpliktelse til miljøforvaltning, samfunnstjeneste og global forståelse. Du vil se den forpliktelsen i det vi lærer og i det vi gjør. Ligger ved innsjøen Bemidjis vestkyst, minner vår nordlige skogscampus oss daglig om behovet for å være i harmoni med vår verden. På samme måte lokker amerikansk indianerkultur i regionen oss til å starte vår globale reise med å forstå vår fortid mens vi forbereder oss på fremtiden.

Vi skaper et innovativt, tverrfaglig og svært tilgjengelig læringsmiljø forpliktet til studenters suksess og en bærekraftig fremtid for samfunn, stat og kloden. Gjennom den transformerende kraften til den liberale kunsten, utdannelsen i yrkene og det robuste engasjementet til studentene våre, innretter og fremmer vi tjeneste for andre, bevarer jorden og respekterer og setter pris på de forskjellige menneskene i vår region og verden.

Gjennom summen av sin pedagogiske erfaring i Bemidji State, vil studentene ha flere muligheter til å lære om, oppleve og reflektere over universitetets delte grunnleggende verdier av samfunnsengasjement og lederskap, internasjonal og flerkulturell forståelse, tro på makten til liberal arts og miljøforvaltning.

Disse kjerneverdiene styrer Bemidji-statens læreplan og tjenester. Ikke tett definert, de inviterer tolkning og oppdagelse.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Bemidji

    Birchmont Drive Northeast,1500, 56601, Bemidji

    Programmer

    Spørsmål