Keystone logo
Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Bucknell University College of Arts and Sciences

Introduksjon

Den rike tradisjonen til College of Arts & Sciences utgjør hjertet i Bucknells læreplan for liberal arts. Fra astronomi, kunsthistorie og nevrovitenskap til økonomi, østasiatiske studier og musikk, våre studenter utforsker sine lidenskaper og oppdager nye interesser når de får forskjellige perspektiver på en kompleks verden. De velger blant dusinvis av hovedfag og hundrevis av kurs innen kunst og humaniora, samfunnsvitenskap og naturvitenskap og matematikk.

Våre professorer er lidenskapelige opptatt av sine felt og er ivrige etter å hjelpe studentene til å grave dypt og lage spennende intellektuelle forbindelser. Våre kandidater er utstyrt med kritisk tenking, kommunikasjon og tverrkulturelle ferdigheter som arbeidsgivere søker. Like viktig får de et sterkt grunnlag for en levetid på nysgjerrighet, utforskning og personlig oppfyllelse når de forbereder seg på å gå ut og gjøre verden til et bedre sted.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

 • Lewisburg

  Dent Drive,One, 17837, Lewisburg

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål