Keystone logo
Caldwell University

Caldwell University

Caldwell University

Introduksjon

Kjernen i en Caldwell University utdanning er vår læreplan for liberal arts, designet for å veilede studentene til å utvikle kritiske tenkende ferdigheter, sette pris på ulike kulturer og tilegne seg en moralsk og samfunnsbevissthet. Studentene utvikler seg selv når de absorberer læring gjennom vår liberale kunstkjerne: humaniora; fysikk og biologi, og matematikk; og samfunnsvitenskap.

Kunnskapen, intellektuelle ferdigheter, sensitiviteter og kreativitet du tilegner deg overskrider alle hovedfag innen studier og yrker i en levetid på vekst.

Ligger i den pittoreske byen Caldwell, New Jersey. Nylig ble Caldwell kåret til det tredje beste stedet å bo i hele New Jersey av New Jersey Monthly Magazine. Caldwell University har en fantastisk campusinnstilling, og er bare en kort spasertur fra byen, hvor studentene finner butikker, kaféer, restauranter, en kino og alt annet en student kan ønske seg.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Caldwell

    Bloomfield Avenue,120, 07006, Caldwell

    Spørsmål