Keystone logo
California Aeronautical University

California Aeronautical University

California Aeronautical University

Introduksjon

På CAU handler alt om deg. Er du klar til å starte ditt neste eventyr? Dette er reisen som fører til fremtiden din! Vi hjelper med å levere vellykkede luftfartsfolk til luftfartsindustrien. Kom og bli med i CAU og bli en av dem!

California Aeronautical University ble grunnlagt for å møte de økende bekymringene innen luftfart for å finne kvalifiserte, velutdannede fagpersoner for både bakke- og flymuligheter. Med den truende pilotmangelen jobber California Aeronautical University med å forberede neste generasjon luftfartsfagfolk. Gjennom universitetets oppsøkende begivenheter og luftfartprogrammer er CAUs mål å åpne øynene til unge mennesker for muligheten for å starte karrierer som profesjonelle piloter, flymekanikere og andre luftfartsyrker.

"De fleste studenter vurderer ikke en gang karriere som piloter, fordi de tror at det er utenfor rekkevidde," sier California Aeronautical University President, Matthew Johnston. “Vi håper å vise studentene at det ikke bare er mulig å bli profesjonell pilot eller annen luftfartspersonell, men et realistisk langsiktig karrieremulighet.

Steder

  • Bakersfield

    Boughton Drive,1450, 93308, Bakersfield

    Spørsmål