Keystone logo
California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

California State Polytechnic University Pomona College of Environmental

Introduksjon

Miljødesign studerer forholdet vi har til de bygde og naturlige miljøene, og hvordan menneskelige interaksjoner påvirker omgivelsene. Vi møter uttrykk for miljødesign i vårt daglige liv: bygningene vi bor i; de grønne områdene vi liker; byene og veiene vi krysser; og former for visuell design som oversetter og leverer komplekse ideer.

College of Environmental Design (ENV) ved Cal Poly Pomona tilbyr lavere og høyere grad i arkitektur, landskapsarkitektur og by- og regionplanlegging; lavere grad i kunsthistorie og visuell kommunikasjonsdesign; og en mindreårig og høyere grad i regenerative studier. Den administrerer også driften av to faste universitetskunstgallerier, W. Keith & Janet Kellogg University Art Gallery og Don B. Huntley Gallery.

ENV bruker den rike kreative økonomien og den kulturelle hovedstaden i Sør-California - og dens geografiske fordel som en global inngangsport for handel og ideer - for å forberede studentene på vellykkede karrierer. Vi utdanner og trener fremtidige designere til å være problemløsere som er samfunnsbevisste og miljøbevisste, opptatt av håndverk og rettferdighet, og teknisk og teknologisk sofistikert. Styrken til programmene våre gjenspeiles konsekvent i nasjonale rangeringer.

Steder

  • Pomona

    West Temple Avenue,3801, 91768, Pomona

    Spørsmål