Keystone logo
Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Humboldt State University (HSU) a California State University Campus

Introduksjon

Studenter i Humboldt State liker en ekstraordinær høyskoleopplevelse, og tar små klasser undervist av professorer som kjenner dem ved navn. De bor og lærer på et av verdens vakreste steder - i nærheten av eldgamle rødskoger, fjell og strender. Vi ligger 275 miles nord for San Francisco i byen Arcata, som er anerkjent som en av vestens beste universitetsbyer.

Stiftet: 1913

Alumni: 80.000

Total påmelding: 6 983

Undergrads: 6.442

Majors: 46

Mindreårige: 72

Student-fakultetsforhold: 20: 1

Humboldt delstat er en offentlig institusjon og del av systemet med 23 campus California State University. Med heltidsstudier på bare 7 863 dollar årlig, er vi en av de beste verdiene for høyere utdanning i nasjonen.

Vi har rundt 7000 studenter og 534 fakultetsmedlemmer. Vi tilbyr et bredt utvalg av faglige valg, med 51 hovedfag og 12 hovedfagsstudier i tre høyskoler. Fakultetets medlemmer er blant de beste lærerne og forskerne på sine felt. Programmer innen naturressurser og vitenskap er nasjonalt kjent, mens billedkunst og scenekunst også er populære studieretninger. Gjennom læreplanen finner studentene en langvarig forpliktelse til samfunns- og miljøansvar.

Vi ble grunnlagt som en lærerhøgskole i 1913. I løpet av det siste århundret har vi vokst fra en institusjon som kun fokuserte på lærerutdanning til et akkreditert universitet med omfattende forskningsfasiliteter. Det har vært mange navneendringer i løpet av årene: Vi har blitt kalt Humboldt State Normal School, Humboldt State Teachers College, Humboldt State College, CSU Humboldt og siden 1974 Humboldt State University.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Arcata

    Harpst Street,1, 95521, Arcata

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål