Keystone logo
California State University Sonoma

California State University Sonoma

California State University Sonoma

Introduksjon

Sonoma State University er en campus av California State University System.

106425_10-6-17_CSU_589x325.jpg

Ligger i California's førsteklasses vinland en time nord for San Francisco, er Sonoma State en liten campus med store ideer. Med en tradisjon for å fremme intellektuell og personlig vekst, ledermuligheter og teknologisk ferdighet, tilbyr SSU sine studenter en vennlig, trygg og uformell atmosfære på en vakker campusinnstilling. Foreløpig har campusboliger plass til studenter i både leilighet og boliger suite stil fasiliteter.

Mens SSU generelt aksepterer alle kvalifiserte studenter som søker fra videregående skoler i sitt tjenestegruppe, kommer 80 prosent av freshmen og 55 prosent av junior transfer studenter fra utenfor North Bay regionen. Med 34 prosent av studentkroppen som bor på campus, er det en av de mest boligkampusene i California State University-systemet.

Akademisk profil

SSUs pedagogiske erfaring fremmer intellektuell, kognitiv, sosial og personlig vekst. Fakultetet og personalet gir samarbeidsrelasjoner med studenter og en utdanning som fremmer etisk undersøkelse, samfunnsansvar, samfunnsansvar og global bevissthet kombinert med et solid fundament i en akademisk disiplin. Mange klasser gjennomsnitt færre enn 40 studenter, slik at det er nært samspill mellom studenter og fakultet.

SSU har en forpliktelse til å oppgradere studenter som har evne til å tenke kritisk og etisk og effektivt kan bruke informasjonsteknologi. Det er et sterkt trekk for å utvikle et globalt perspektiv i mye av læreplanen for å forberede elevene på behovene til det 21. århundre arbeidsplassen.

akkreditering

Sonoma State University er akkreditert av Western Association of Schools and Colleges (WASC) og California State Board of Education. Utdanningsskolen er akkreditert på stat og nasjonalt nivå av CCTC og NCATE. The School of Business and Economics er akkreditert av AACSB-International, foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Mange avdelinger og programmer er individuelt akkreditert.

SSU

Alumni Association

alt = "SSU har en aktiv Alumni Association som opprettholder en fortsatt sammenheng mellom Universitetet og dets 53.000 alumni, ved å sponsere utdanningsprosjekter, programmer og aktiviteter for å fortsette forholdet elevene har med deres universitet.

Utmerkelser og æresbevisninger

En av de mest etterspurte campusene i CSU-systemet og regelmessig kalt "Best Regional University" av US News

Bygninger og læring sentre

Jean og Charles Schulz Informasjonssenter er oppkalt etter Peanuts tegneserie skaperen Charles Schulz og hans kone. Den har en av de største bibliotekene i CSU-systemet og delstaten California med mer enn 400 000 volumer. Et unikt 750.000 volum automatisert gjenfinningssystem er en av bare fire i landet. Det huser også en verdsatt samling av Jack Londons skrifter, originale brev og memorabilia.

Fritidssenteret på 59.000 kvadratmeter, designet med høye standarder for bærekraftige byggemetoder, inneholder toppmoderne aerobutstyr, klatrevegg, trenings- og dansestudioer, to treningsstudioer, et stort vektløft og maskinområde, garderober, og et spa. Miljøteknologisenteret er kjent som en "bygning som lærer", og demonstrerer bærekraftig arkitektur og energieffektivitet som bare bruker 50% av energien til lignende strukturer.

Vårt splitter nye, 130 000 kvm studentersenter åpnet i november 2013. Det huser områder og programmer for studenter som stuen; matsteder, inkludert kjøkkenene, Weyden Brewster, The Café og Lobo samt Universitetsbutikken, HUB, Studentaktiviteter Kontor, Møte- og aktivitetsrom, Kopisenteret og Campus postkontor i de to første etasjene. Tredje etasje er hjemmet til ballsal, møterom og aktivitetsrom, Overlook restaurant, konferanse- og arrangementstjenester, boliger og kulinariske kontorer.

Green Music Center var designet for å bli en av de store konsertsalene i verden og er modellert etter Seiji Ozawa Hall på Tanglewood i Massachusetts (sommerhjemmet til Boston Symphony Orchestra).

Cerent Engineering Science Laboratories har toppmoderne utstyr for forskning og undervisning innen datavitenskap og ingeniørvitenskap. Studentene har unike muligheter til å jobbe med høyteknologiske selskaper i området.

Universitetet eier og driver også 450-acre Fairfield Osborn Preserve i nærheten, og den 3200 acre Galbreath Wildland Preserve i Mendocino County. Begge tilbyr store muligheter for forskning i naturvitenskapen sjelden for studenter.

Grad / Programtilbud

Universitetet tilbyr ni legitimasjonsprogrammer og åtte lavere og utdannede sertifikatprogrammer. Grunnleggende pedagogiske opplæringsprogrammer i utdanning omfatter flere fag, flertallet BCLAD, enkeltfag, administrative tjenester, lese- / språkkunst (sertifikat eller spesialist), spesialundervisning (mild / moderat eller moderat / alvorlig) og elevpersonelltjenester (via rådgivning Avdeling).

Universitetet består av seks skoler: kunst og humaniora, næringsliv og økonomi, utdanning, utvidet

Studentliv

Bostedsliv og Senter for Studentledelse, Engasjement

Mer enn 100 klubber og organisasjoner er tilgjengelige for å imøtekomme et bredt spekter av interesser fra etnisk og internasjonal til spesielle hobbyer og sysler.

Et fellesskapstjenesteprogram støttet av Associated Students, JUMP (Join Us Making Progress), gir studentene mulighet til å tjene i mange frivillige programmer og få erfaringer som er relevante for deres utdanning. Noen av de mange JUMP-prosjektene er Adopt-a-Grandparent, Study Buddies, Bodega Bay Homework Project, og serverer våre ufødte mennesker.

97620_85407_ExtendedEducationLogo.jpg

Steder

  • Rohnert Park

    East Cotati Avenue,1801, 94928, Rohnert Park

Spørsmål