Keystone logo
California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

California University Of Management And Technology

Introduksjon

Som et universitet for innovasjon leter California University Of Management And Technology kontinuerlig etter måter å gi den mest effektive utdanningen for å hjelpe studentene våre med å oppnå sine lærings- og karrieremål. California University Of Management And Technology slutter seg til andre trendsettere som MBA of University of Illinois og Coursera, Udacity for å lage neste generasjon av høyere utdannede programmer - en sosialt tilkoblet, internettforbedret, utfordringsbasert grad i forretningsadministrasjon, datamaskin vitenskap og informasjonsteknologi.

California University Of Management And Technology programmer og kurs er designet for å støtte både heltidsstudenter og deltidsstudenter. Kursene er systematiske, kompetansebaserte og bruker innovative instruksjonsmetoder. Ferdighet i offentlige taler og teknisk skriving er en integrert del av gradskravene. Læreplanen understreker bekymring for problemstillinger knyttet til miljøvern, og spesiell oppmerksomhet er gitt på praktisk teknisk forskningsproblemer. Et rådgivende utvalg av industriledere i Silicon Valley former aktivt innholdet og innholdet i programmene våre.

California University Of Management And Technology er grunnlagt av fagpersoner med sterk bakgrunn innen utdanning og virksomhet. Vårt fakultet er forpliktet til å tilby en utdannelse av høy kvalitet som forbinder teori med praktisk erfaring og høy praksis og trender innen høyteknologisk industri. Våre grunnleggere har omfattende utdannings- og bransjeerfaring med det meste av fakultetet som har doktorgrad fra et prestisjefylt universitet. I tillegg er over halvparten av fakultetet dyktige ledere i Silicon Valley-selskaper hver med mer enn 10 års erfaring fra bransjen.

Steder

  • Sunnyvale

    Sonora Court,1135, 94086, Sunnyvale

    Spørsmål