Keystone logo
California Western School of Law

California Western School of Law

California Western School of Law

Introduksjon

California Western School of Law er forpliktet til å bruke loven for å løse menneskelige og samfunnsmessige problemer. Vårt oppdrag er å trene etiske, kompetente og medfølende advokater, representant for vårt mangfoldige samfunn, som kan bruke loven effektivt og kreativt.

Vi erkjenner at den raske utviklingshastigheten i det 21. århundre vil akselerere og skape videre problemer. Vi anerkjenner også den gjennomgripende oppfatningen, og delvis realitet, at rettssystemet og advokatene har bidratt til å skape, i stedet for å løse, problemene våre utviklende samfunn konfronterer.

Mens vi fortsetter å utdanne advokater som er godt rustet til å praktisere jus, søker vi også å utdanne kreative problemløsere som er forpliktet til å forbedre vårt juridiske system og samfunn. Våre nyutdannede vil ikke bare reagere på problemer, men vil forutse dem og være klare til å utvikle innovative og ansvarlige løsninger for å betjene behovene til kundene deres og det bredere samfunnet.

Videre, ved å bidra til juridisk stipend, delta i offentlige rådslagninger om juridiske spørsmål og tjene som en juridisk utdanningsressurs for samfunnet, vil California Western School of Law gi betydelige, målbare bidrag til løsningen av problemer i samfunnet vårt, vårt samfunn og vår verden.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • San Diego

    225 Cedar Street, 92101, San Diego

    Spørsmål