Keystone logo
© The University of Fredericton
Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Canada International Royal Arts College

Introduksjon

Velkommen til CIRA College

CIRA College tar sikte på å tilby høykvalitetsprogrammer og tjenester som vil bidra til studenters faglige og karriere-drevne suksess.

CIRA College arbeider i samarbeid med lokale bedrifter og fokuserer på å skape kvalitetsforhold mellom våre lokalsamfunn.

Vi tar sikte på å legge til rette for et kreativt arbeidsmiljø for våre fakultet og ansatte. Som kreative fagfolk selv står vi bak utviklingen av et levende og læringsmiljø som fremmer inspirasjon og individuelt.

Studentene vil bli tiltrukket av den utfordrende, men støttende opplevelsen vi lager.

85076_pexels-photo-668137.jpeg

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å gi nyskapende utdanningsmuligheter og studentstøttetjenester som skaper selvsikker og dyktige individer.

Vi fokuserer på personlig og profesjonell suksess gjennom utvikling av kritisk tenking, effektiv kommunikasjon og kulturell bevissthet i et trygt, tilgjengelig og rimelig læringssamfunn.

Vi sørger for å utstyre våre studenter med de ferdighetene som er nødvendige for å svare på muligheter og utfordringer knyttet til den stadig skiftende samfunnsmessige demografien.

CIRA College kultiverer en arbeidsplass hvor ansatte kan blomstre og trives, utvikle og fremme karrieren deres, samtidig som de deler sin erfaring og veileder andre.

85077_pexels-photo-1153213.jpeg

Vår visjon

CIRA College tilbyr et bredt spekter av fleksible utdanningsmuligheter for både lokale og internasjonale studenter. Vår relevante og unike læreplan er opprettet gjennom en streng prosess med gjennomgang og utvikling, ofte gjennomført i samarbeid med kanadiske universiteter.

Programmene leveres i et støttende miljø av dedikerte medarbeidere som bruker førsteklasses fasiliteter og læringsteknologi, og gir ulike Pathways til videreutdanning eller sysselsetting.

Arbeidstillatelse

Studentene kan jobbe deltid (mindre enn 24 timer / uke) i studiet og etter at studiene er fullført, kan de jobbe heltid opp til 12 måneder.

Co-op Opportunties

Studentene vil ha evnen til å jobbe etter at de har fullført sin 12 måneders akademisk studie. Dette gjør at elevene kan øve det de har lært i skolen og bruke det i bransjen.

Hvorfor velge oss?

  • Avansert pensum for å gi studentene relevant karriereorienterte ferdigheter og opplæring.
  • Fleksibilitet for deltids- og heltidsstudier.
  • Høyt kvalifiserte instruktører med omfattende bransjeerfaring.
  • Godt matchede samarbeidsmuligheter som gir relevant praktisk erfaring.

85075_pexels-photo-1152500.jpeg

Steder

  • Vancouver

    2412 Laurel Street, V5Z 3T2, Vancouver

    Spørsmål