Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Introduksjon

HVORFOR CIT?

Etter tolv år med studier, den riktige avgjørelsen du vil gjøre er å få registrert for universitetsstudier ved Canadian Institute of Technology. Her finner du de høyeste faglige standarder og et perfekt læringsmiljø. Du kommer til å ha en livserfaring, studere i hjertet av en dynamisk by, som Tirana. Bli med oss, vil du elske CIT.

Studerer på engelsk

CIT underviser på engelsk, noe som gir ekstra fordeler uten ekstra kostnader ved å forbedre dine engelskkunnskaper, øke jobbmuligheter i landet, og gir deg tilgang til det internasjonale karriere.

Canadian Læreplaner

CIT gir programmer basert på den kanadiske læreplaner og undervisning er levert basert på beste praksis i kanadiske utdanningssystemet, som utdanner kandidater med kreative, dristige, gründer, oppfinnsomme kompetanse og kjærlighet til kunnskap.

I hjertet av Tirana

CIT ligger i en av de viktigste tårnene i Tirana, i gangavstand fra torget, kulturelle, rekreasjons-og historiske steder så vel som statlige institusjoner. Denne plasseringen vil gjøre du har tid av livet ditt, mens du forbereder deg for en spennende karriere.

studerer programmer

CIT gir bachelor- og mastergrader. Programmer blir undervist basert på Bologna-systemet.

Fleksibel læring Sti

CIT er en pioner innen fleksibel læring banen tar hensyn til endrede behov i utdanning. Du vil være i stand til å arbeide og studere samtidig med mulighet til å fullføre skolearbeidet når som helst på dagen eller kvelden. Du kan også studere deltid eller heltid eller alternative dem.

Sjansene for å studere i Canada eller USA

I tillegg til bruk av kanadiske Higher Education System, er CIT arbeider med å etablere Transfer eller Full Tilknytning avtale med kanadiske universiteter. Vår undervisning system gjør det enkelt akkreditering av graden i USA og Canada.

Internasjonal og internasjonalt Utdannet Vitenskapelig ansatte

CIT sysselsetter høyt kvalifiserte ansatte, som kombinerer utenlandske og albanske statsborgere med en internasjonal utdanningsbakgrunn og yrkeserfaring i klassene de underviser. CIT tar en personlig tilnærming til utdanning. På CIT studenter og professorer er mer enn et team, både i jakten på kontinuerlig og avansert kunnskap. CIT tilbyr fordelene av en nær, omsorg lite universitet atmosfære kombinert med grundig faglig orientert forskning.

Visjon, Misjon og Essential Formålet med instituttet

VISJON: Canadian Institute of Technology er forpliktet til å utvikle i student utdannings- og yrkesetisk ånd, kritisk tenkning, analytiske og problemløsning ferdigheter, kreativitet, innovasjon og ledelse.

Mission: Canadian Institute of Technology er blant de få universitetene i Albania undervisning på engelsk, forpliktet til å forberede sine kandidater som er i stand til å utvikle verdier, ferdigheter og kunnskap som de trenger for å forme sine liv, karrierer og samfunn. For å oppnå dette, vil Canadian Institute of Technology tilbyr høy kvalitet lavere, høyere og videreutdanningsprogrammer, og fremme forskningsaktiviteter som tjener lokale og regionale behov.

forpliktelser: Canadian Institute of Technology uttrykker sine forpliktelser til sin misjon ved å forfølge følgende mål:

Å tilby gode undervisningsopplegg i utvalgte områder For å tiltrekke seg kvalifiserte lærere og ansatte og gi dem trygge og støttende arbeidsmiljø For å produsere kandidater som er uavhengige, selvsikker, selvstyrt og vedvarende for å oppnå sine personlige mål. For å forberede karriereorienterte kandidater som er nyskapende, kritiske tenkere og lang levetid elever. Å utvikle sosialt ansvarlige kandidater som er mottakelig for å endre samfunnet behov, og respekt for edle lokale og globale verdier. Å presentere tilstrekkelig støtte og omsorg for elevene. For å gi en pedagogisk-læringsmiljø innen state-of-the-art pedagogiske fasiliteter. For å oppmuntre til forskning bestrebelser og koble dem til samfunnet og samfunnets behov.

Essential Formålet med instituttet:

En bro til Canadian Education. En bro til et annet internasjonalt anerkjente universiteter. En effektiv akademisk institusjon å utvikle dyktige og kunnskapsrike akademikere En effektiv RDC-sentrert akademisk institusjon Vedta en kontinuerlig forbedring strategi En internasjonalt anerkjent institutt, med akademiske kreditter omsettelige til nordamerikanske akademiske institusjoner. Making verdensklasse utdanning rimelig Tilbyr utdanning og drive RDC av høyt kvalifiserte lærere fra internasjonalt anerkjente universiteter Tilbyr relevant program møte Albanias behov. Program standarder og målsettinger basert på målbare program og kurs utfall. Bidra til og formidle kunnskap i Albania og utover. Med videreutdanning, inkludert Corporate Training, samfunnet lederskap, og livslang læring. Jobbe i complementariness og samarbeid med andre universiteter i stedet for i usunn konkurranse

Canadian Institute of Technology (CIT) også kjent som "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), eies av selskapet CIT - Albania, som har en utdanning som sin primære aktivitet i Albania.

Oppstarten av denne virksomheten i Albania stammer fra en Memorandum of Understanding inngått mellom selskapet og Edu Nova Consortium, en erfaren kanadiske Consortium of Colleges gi utdanning på videregående og universitetsnivå. Basert på det, åpningen av virksomheten i Albania var forberedt og ytterligere Twining og partnerskap former for samarbeid med kanadiske institusjoner som opererer i forskning, vitenskap og utdanning områdene er i fremgang. Oktober 2012 ble en omfattende samarbeidsavtale inngått mellom CIT og Globe University, USA, som skal materialisert med faglig og studentutveksling, samt student overføring og gjensidig anerkjennelse av programmer.

CIT leverer undervisningsopplegg i engelsk og sine læreplaner møte krav og standarder for høyere utdanning i USA og Canada. Undervisning på CIT leveres i praktiske lokaler og fra en høyt kvalifisert vitenskapelig personale. Den består av professorer sistnevnte ble uteksaminert og med undervisningserfaring fra utlandet, og utenlandske professorer og ingeniører, hovedsakelig fra USA og Canada, som har erfaring med utvikling og implementering av Business and Information Technology.

CIT lokalene er på Zayed Center, som ligger i hjertet av den albanske hovedstaden Tirana. Senteret har tilstrekkelige og praktiske lokaler for studenter og professorer. CIT har en total overflate på 2300 kvadratmeter, noe som betyr at 11,9 m2 / student.

CIT History

Canadian Institute of Technology ble etablert november 2011. Canadian Institute of Technology filosofi er å tilby og utstyre studentene med svært kvalitativ utdanning og kompetanse for den albanske og USA / Canada arbeidsmiljø.

Læreplanene utelukkende på engelsk sikrer CIT å gjøre bruk av de mest oppdaterte undervisningsmateriell, oppfylle sin filosofi mot studentene i deres forfølge av kunnskap og profesjonalitet, avgjørende for arbeidsmiljøet i henholdsvis Albania og USA / Canada.

Etableringen av dette universitetet stammer fra en Memorandum of Understanding inngått mellom selskapet og Edu Nova Consortium, en erfaren kanadiske Consortium of Colleges gi utdanning på videregående og universitetsnivå. Basert på det, åpningen av Canadian Institute of Technology i Albania var forberedt og ytterligere Twining og partnerskap former for samarbeid med kanadiske institusjoner som opererer i forskning, vitenskap og utdanning områdene er i fremgang.

The University startet opererer fra det aller første året av sin lisensiering og programmer CIT tilbudt var bachelorstudier under: School of Business

Bedriftsøkonomi og administrasjon Business Administration and Information Systems

School of Engineering

Software engineering industri

På oktober 2012 Canadian Institute of Technology er lisensiert til å tilby faglige og vitenskapelige masterprogrammer i:

industri Software engineering Bedriftsøkonomi og administrasjon

Også oktober 2012 ble en omfattende samarbeidsavtale inngått mellom CIT og Globe University, USA, som skal materialisert med faglig og studentutveksling, samt student overføring og gjensidig anerkjennelse av programmer.

CIT i veien for å oppfylle sin filosofi organisert ulike internasjonale konferanser:

November 2012, CIT organisert "Teknologisk Albania på hundre årsdagen for uavhengighet" På april 2013 CIT organisert "International Conference on Sustainable Development" På mai 2013 CIT organisert "Nation, nasjonalitet, nasjonal: Hva er i et navn"

Steder

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Spørsmål