Keystone logo
Canadian International Career College

Canadian International Career College

Canadian International Career College

Introduksjon

Canadian International Career College er et førsteklasses treningsanlegg dedikert til behovene til studentenes intensjon om å starte en ny karriere eller forbedre deres nåværende ferdigheter. Alle her, fra opptakspersonell til administrasjons- og klasseromsinstruktører, har en ambisjon og et formål: å gi studentene kraftige, livsforandrende ferdigheter og opplæring.

Vi oppmuntrer til mangfold og tilbyr et flerkulturelt miljø. Vi tilbyr kurs som er spesialdesignet og passer for nye innvandrere og internasjonale studenter som er interessert i å starte eller fortsette med en utfordrende karriere. De spesialdesignede programmene har kraftig økt evnen til å bo og utvikle seg i Canada.

Canadian International Career College er stolt av å tilby yrkesfaglige programmer innen helsevesen og barnepass, samt fritids- og språkprogrammer. Våre programmer er spesielt designet for å møte både dagens og nye behov og utfordringer hos arbeidsgivere. Vi gjennomgår kontinuerlig læreplanen vår og utvikler nye programmer for å sikre at kursene våre kan møte de stadig skiftende kravene i dagens næringsliv. Canadian International Career College mener det er viktig å jobbe tett med det lokale næringslivet for å finne ut hvilken opplæring og ferdigheter studentene trenger for å lykkes.

Studentene våre lærer ved å gjøre, ved hjelp av profesjonelle teknikker og verktøy. Vi deler klassene våre opp i små arbeidsteam, slik at vi kan gi studentene maksimal oppmerksomhet de trenger. Klassene våre ledet av profesjonelle instruktører med erfaring fra den virkelige verden.

Vi er forpliktet til den personlige suksessen til hver student ved å gi dem ledende ferdigheter i et varmt og vennlig miljø.

Steder

  • Toronto

    Wilson Avenue,345, M3H 5W1, Toronto

    Programmer

    Spørsmål