Keystone logo
CANVAS

CANVAS

CANVAS

Introduksjon

CANVAS Ecole Art-Mode er et Swiss Arts College som spesialiserer seg på mote og grafisk design. Basert i Lausanne, Sveits, har skolen over 25 års erfaring med å trene elever til å gå inn i visuell kunst og moteindustrien. Skolen tilbyr et unikt utvalg av kreative kurs som lar elevene få de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å mestre den valgte disiplinen.

Med et bredt spekter av kurs og grader gir CANVAS studentene frihet og fleksibilitet til å skreddersy sin egen kursplan. Med et utvalg av korte og lange kurs kan studentene studere i sitt eget tempo og vite at alle klassene tilbyr European Transfer Credits (ECTS) som senere kan brukes på et studium.

131658_Image1.jpg

foto med tillatelse fra CANVAS

Et springbrett for å starte karrieren din som kreativ

CANVAS gir studentene svaret på hvordan de kan starte sin karriere innen visuell kunst eller moteindustrien. Som en pioner innen høyere utdanning innen design, mote og kunst, har CANVAS over 25 års erfaring med å trene reklamer.

Med base i hjertet av Lausanne (i den fransktalende delen av Sveits), har CANVAS vokst betydelig de siste 15 årene. Grunnleggerne ble opplært i de sveitsiske Hautes Ecoles i mote og grafisk design, og brenner for design og pedagogikk. De skapte CANVAS med ambisjon om å bringe teknisk trening av høy kvalitet til studenter som er interessert i å bli morgendagens motedesignere, skreddersy, grafiske designere og illustratører.

CANVAS 'programmer er anerkjent av sveitsiske faglige og utdanningsorganer, og er sertifisert av de sveitsiske statlige organene (CIO, AI) og European Federation of Education (FEDE).

Erfaring i Service of Creativity

CANVAS er anerkjent for sitt høye utmerkelsesnivå innen kunsten. Studentene har jevnlig prestert bra i noen av de mest prestisjefylte europeiske designkonkurransene.

Skolen kan skryte av et dynamisk og erfaren fakultet som er oppmerksom på realitetene og kravene til den profesjonelle integrasjonen av studentene, tilpasser og tilpasser deres undervisningsmetoder for å imøtekomme behovene til hver elev mens de forbereder dem på kravene og forventningene til arbeidskraften marked.

Skolen tilbyr både dagtid og kveldskurs, sammen med muligheten for å følge grads- og sertifikatprogrammer på deltid for å gi elevene mulighet til å lage en personlig timeplan som passer deres behov og gir mulighet for å håndtere deres faglige og personlige forpliktelser.

CANVAS er stolte av å være en del av et stort og innflytelsesrikt flerkulturelt samfunn av lidenskapelige skapere . Skolen tilbyr en flerkulturell kunstnerisk tilnærming som tar hensyn til de forskjellige kulturene i vår verden, og gir mulighet for personlig og profesjonell berikelse av studentene.

En kreativ pedagogikk

CANVAS 'opplæring kombinerer en teoretisk og praktisk tilnærming til de kunstneriske og tekniske aspektene ved de kreative yrkene den forbereder studentene sine på. Læringsmetodikken og verktøyene gir studentene en grundig forståelse og mestring av deres valgte disiplin for å tillate dem å etablere seg profesjonelt innen slutten av opplæringen.

I partnerskap med profesjonelle selskaper, verksteder og atelier, tilbyr CANVAS sine studenter den pedagogiske fleksibiliteten til å få yrkeserfaring mens de studerer og er alltid oppmerksom på hver enkelt students ambisjoner og mål. Prosjekter med arbeidsplassering gir studentene direkte markedserfaring og hjelper dem å utvikle et innledende profesjonelt nettverk.

Et stort utvalg av programmer

CANVAS tilbyr tilgjengelig opplæring innen motedesign, skreddersøm og moteteknikker, grafisk design og illustrasjon. Skolens programmer blir kontinuerlig oppdatert og gjennomgått for å følge med på utviklingen av praksis og trender innen mote, design og visuell kunst.

Skolen tilbyr et bredt spekter av internasjonalt anerkjente grader og sertifikater, inkludert:

  • Kort kursbevis
  • Forberedende attester
  • Grunnleggende grader
  • Fordypningsgrader
  • Bachelorgrad
  • Kveldsundervisning

European Credit Transfer System (ECTS)

CANVAS 'grader innen motedesign, skreddersøm og moteteknikker, grafisk design og illustrasjon, har en overlegen profesjonell standard og er integrert i ekvivalensen til European Credit Transfer System (ECTS) som tilbyr grader på høyere nivå på' 3-5- 8 'modell (Bachelors - Master - Doktorgrad). Dette systemet er basert på programmets arbeidsmengde og studietiden som trengs for å oppnå programmets mål.

Bli med på CANVAS å ta treningen din til neste nivå og sikre at du når dine kreative mål!

Steder

  • Lausanne

    Avenue de Sévelin 46, 1004, Lausanne

Programmer

Spørsmål