Keystone logo
Carnegie Mellon University in Australia Master of Science i informasjonsteknologi (business intelligence og data analytics) 21-måneders spor
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i informasjonsteknologi (business intelligence og data analytics) 21-måneders spor

Adelaide, Australia

21 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Gebyr Internasjonale studenter

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Carnegie Mellon - MSIT BIDA

Master of Science i informasjonsteknologi - Business Intelligence og Data Analytics (MSIT - BIDA)

Carnegie Mellon University i Australia

Den MSIT-BIDA program kombinerer et omfattende informasjonsteknologi og ledelse læreplan med Bida kurs, et obligatorisk 400 timers internship og en industri-basert dataCapsTone Project Analytics.

MSIT-BIDA er skreddersydd for studenter som søker å utvikle spisskompetanse i IT-ledelse og dataanalyse. Som analytics fagfolk og dataforskere, intelligent i sin anvendelse av teknologi, kan nyutdannede gi verdi for organisasjoner ved å forstå hvordan teknologi virker sammen med forretningsprosesser, strategi og politikk. Disse ønskelig ferdigheter, kombinert med avansert kunnskap innen business intelligence og "big data" teknologier gjør nyutdannede svært ettertraktet individer.

Australske næringslivet og offentlige etater som genererer stor etterspørsel etter analytics fagfolk, kjører lønn for høy kvalitet på utøvere og oppover, ifølge Institute of Analytics Professionals av Australia (IAPA) 2013 Ferdigheter og Lønn Survey Report. Rapporten viser medianlønnen for en analyse profesjonell til å være nesten det dobbelte av median Australian heltid lønn - femti prosent tjene over $ 110 000 årlig.

Struktur

MSIT-BIDA krever at du studere 168 enheter totalt bestående av 78 enheter igjen av MSIT-ITM kjernen kurs, 66 enheter av Bida kurs, blant annet en 12 enhet data Analytics Capstone Project, 24 enheter av valgfag og en 400 timers internship. Kombinasjonen av kurs og praktisk erfaring gjennom data Analytics Capstone Project og Internship, lar deg skreddersy programmet til din karriere og rente behov ved å velge relevante valgfag mens studere sentrale kurs som gir en kjerne grunnlag av ferdigheter og kunnskap.

Heltidsstudenter fullføre programmet over fem studieperioder. Studenter kan starte enten i januar eller august inntak. Hver studietiden er det tilsvarer 12-13 ukers studie og vanligvis består av 48 enheter igjen av kurs. Hvert kurs er tildelt enten 6 eller 12 enhet vekting som er tilnærmet lik en uke av studien. Derfor kan du studere en kombinasjon av 6 og 12 enhet kurs for å møte dine programkrav. Deltidsstudenter har opp til fem år å fullføre sitt program imidlertid mest komplette programmet i to til tre år.

For en vellykket gjennomføring av MSIT - BIDA program, må du fullføre 168 enheter totalt:

 • komplette 78 enheter av kjerne MSIT-ITM krav (med mindre fritatt)
 • komplette 54 enheter av kjerne Bida krav (konsentrasjon)
 • komplette 24 enheter av valgfag
 • fullføre en 12 enhet data Analytics Capstone Project
 • fullføre en 400 timers internship
 • oppnå en kumulativ kvalitet point gjennomsnitt (QPA) på minst 3,0

Læringsutbytte for Graduate MSIT- BIDA

Vår læreplanen er utformet for å møte det voksende behov for dataforskere som er dyktige i bruk av en unik blanding av vitenskap, kunst og næringsliv. Studentene skal forstå de ferdighetene som trengs for å effektivt samle inn og håndtere store data, utføre datadrevet oppdagelse og prediksjon, og ekstrakt verdi og konkurransedyktige etterretning for deres organisasjon.

Den MSIT-BIDA programmet gir ferdigheter som kreves for å bli en dataforsker og gir eksisterende data analytikere med muligheter til å utvide ferdigheter.

Ved ferdigstillelse vil MSIT- Bida nyutdannede kunne kompetent:

 • Påfør teknikker for dataadministrasjon, inkludert data krangel, renhold, prøvetaking, ledelse, utforskende analyse, regresjon og klassifikasjon, prediksjon, og datakommunikasjon.
 • Design, dokumentere og utvikle robuste, utvidbar og svært vedlikeholdsvennlig dataintensive applikasjoner ved hjelp av cutting edge teknologi tilpasset de spesifikke behovene til enhver bedrift scenario
 • Forklare og anvende de viktigste aspektene ved informasjonsteknologi prinsipper og verktøy, og administrere deres implementering i en bedrift sammenheng
 • Utvikle systemer for å automatisere datainnsamling og data mining og utnytte teknikker for å oppdage tidligere skjulte innsikt som kan dypt påvirke suksess for enhver bedrift.
 • Håndtere komplekse Business Intelligence prosjekter med behandlingen av menneskelige, økonomiske og miljømessige faktorer, og en forståelse av risikostyringsprosesser, og operasjonelle og politiske implikasjoner
 • Forstå styrker og begrensninger av dagens teknologi og bruke dem intelligent for å dekke behovene til hvert program
 • Anvende sin praktiske erfaring i IT-prosjekter utvikles gjennom vurderings prosjekter for reelle kunder med fokus på teknologi revisjon og anbefalinger, og systemutvikling
 • Utnytte høyt nivå mellommenneskelige ferdigheter til å forhandle og kommunisere effektivt med både tekniske og ikke-tekniske interessenter muntlig og skriftlig
 • Forstå og legge til rette for de strategiske og operasjonelle fordeler av forretningsmodeller og teknologi programmer
Blank

Undervisning

Undervisningen er belastet per studietiden basis. Kostnad per studietiden kan endre hvert studieår. Utsettelse av opptak vil medføre skolepenger etter gjeldende sats. Internship studietid pådrar seg ingen skole kostnader.

Opptakskrav

Carnegie Mellon Opptakskrav

* Søkere som snakker engelsk som fremmedspråk er nødvendig for å tilfredsstille det engelske språket kravet.Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i informasjonsteknologi
  • Brisbane, Australia
 • Master of Science (Technology) in Communication Systems and Networks, Computing Sciences and Electrical Engineering
  • Tampere, Finland
 • Mastergradsprogram i informasjonsteknologi - Embedded Systems
  • Tampere, Finland