Keystone logo
Carnegie Mellon University in Australia Mastergrad i offentlig politikk og ledelse 21-måneders spor
Carnegie Mellon University in Australia

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse 21-måneders spor

Adelaide, Australia

21 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Mastergrad i offentlig politikk og ledelse (MSPPM) 21-måneders spor er et program skreddersydd for studenter som ønsker å øke sin karriere i stillinger i policyutvikling, gjennomføring og evaluering, og for å administrere disse funksjonene i offentlige, ideelle organisasjoner, Internasjonale organisasjoner og privat sektor.

Programmet kombinerer en helhetlig offentlig politikk og ledelse læreplan med en obligatorisk 400 timers internship program og en industri basert System Synthesis ProsjektDisse virkelige komponentene i programmet gi deg arbeidserfaring og bransjekunnskap å kick-starte din karriere og skille deg i det konkurranseutsatte globale markedet.

Skolert i tverrfaglig Carnegie Mellon University tradisjon og trent som en analytisk problemløser, vil du forstå hvordan å produsere og analysere data etter en forsvarlig politikk råd, og ta effektive beslutninger. Du vil se utover tradisjonelle paradigmer ønsker å innovative løsninger på problemer.

MSPPM programmet har en erfaren, profesjonell stab som forstår behovene til studenter, og er opptatt av å gi en kvalitet pedagogisk erfaring for alle studenter. Vår praktiske tilnærming til utdanning lar deg umiddelbart søke på jobben det du lærer i klasserommet.

Den MSPPM Læreplanen er nedsenket med utfordrende kurs utformet for å trykke inn din innovasjonspotensial. Du er bemyndiget til å tilpasse din grad ved å velge fra en rekke kurs valgfag utført via kurs og selvstudium. Klasse størrelser holdes små og kursinnholdet er karriere relevant for å sikre at studentene får den støtte som er nødvendig for å utmerke seg i klasserommet.

Høydepunkter

 • En amerikansk grad fra Carnegie Mellon University rangert nummer 7 i US News & World Report 2012 Graduate School Rankings for offentlige skoler, i spesialitet området offentlig politikk analyse.
 • En studie programmet perfekt for studenter som starter eller fremme sine karrierer
 • Den fulltids programmet gir valgbarhet for Post Study Work Visa
 • En 400 timers internship program slik at du kan utvikle dine ferdigheter i Australia eller i utlandet
 • En høy kvalitet program som integrerer forvaltning og politikk teori, kunnskap og ferdigheter
 • Inneholder praktisk erfaring gjennom System Synthesis Project
 • Programmet er NASPAA (Network of Schools of Public Policy, Departementet, og Administrasjon) akkreditert for kvalitet

Curriculum

Vår MSPMM Programmet har en unik tverrfaglig pensum av analytiske og kvantitative studier. Studentene er bemyndiget til å tilpasse sin grad ved å velge fra en rekke kurs valgfag utført via kurs og selvstudium. Vi er anerkjent for vår unike tverrfaglig miljø, oppmuntre arbeid på tvers av avdelings linjer. Som et resultat av våre MSPPM nyutdannede inn i verden med evnen til å løse komplekse problemer.

Den MSPPM programmet krever at du studere 198 enheter totalt bestående av 138 enheter verdt av kjernen kurs, 12-enhet Systems Synthesis Prosjekt og 60 enheter av valgfag. Denne kombinasjonen av kurs kan du skreddersy programmet til din karriere og rente behov ved å velge relevante valgfag mens studere sentrale kurs som gir en kjerne grunnlag av ferdigheter og kunnskap.

Heltidsstudenter fullføre programmet over fem studieperioder. Studenter kan starte enten i januar eller august inntak. Hver studietiden er det tilsvarer 12-13 ukers studie og vanligvis består av 48 enheter igjen av kurs. Hvert kurs er tildelt enten 6 eller 12 enhet vekting. Derfor kan du studere en kombinasjon av 6 og 12 enhet kurs for å møte dine programkrav.

Deltidsstudenter har opp til fem år å fullføre sitt program imidlertid mest komplette programmet i to til tre år.

For vellykket gjennomføring av MSPPM programmet, må studentene fullføre 198 enheter totalt:

 • fullføre 156 enheter av kjernekrav
 • komplette 42 enheter av valgfag
 • fullfør en 400 timers internship
 • Fullfør en 12-enhet System Synthesis Project
 • oppnå en kumulativ kvalitet point gjennomsnitt (QPA) på minst 3,0

Kostnad

Undervisningen er belastet per studietiden basis. Kostnad per studietiden kan endre hvert studieår. Utsettelse av opptak vil medføre skolepenger etter gjeldende sats. Internship studietid pådrar seg ingen skole kostnader.

Financial Aid og stipender

Vi tilbyr en rekke akademiske fortjeneste basert stipender for studenter som søker økonomisk støtte i sine studier.

Financial Aid for amerikanske studenter administreres av Heinz College Office of Financial Aid i Pittsburgh.

prm

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Vitenskapskommunikasjon og offentlig engasjement (nettbasert læring) MSc, PgCert, PgDip
  • Online
 • MSc Offentlig Politikk Og Ledelse (Online)
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Master in International Public Management and Policy
  • Rotterdam, Nederland