Keystone logo
Carrick Institute

Carrick Institute

Carrick Institute

Introduksjon

Velkommen

Som kansler for Graduate School, er jeg glad for å ønske deg velkommen til Carrick Institute . Vi er en fremtidsrettet utdanningsinstitusjon som er opptatt av å tilby en nåværende evidensbasert studieplan som er meningsfull for vårt globale samfunn. Våre læreres erfaringer sentrerer om et utmerket læringsmiljø som benytter den nyeste teknologien og pedagogisk ekspertisen som letter mestring av vanskelig fagstoff. Vår Master of Science in Clinical Neuroscience Degree Program gir våre lærde ferdigheter for å gjøre dem i stand til å lykkes som akademikere, klinikere, lærere og forskere. På vegne av vårt fremragende fakultet, stipendiater og studenter, er jeg glad for å ønske deg velkommen til vår Carrick Institute Family.

Frederick R Carrick

DC, Ph.D., MS-HPEd

Buro Millennial / Pexels

128479_pexels-photo-1438072.jpeg

Om oss

Carrick Institute er en uavhengig, post-sekundær institusjon lisensiert av Commission for Independent Education of Florida Department of Education for å tilby Master of Science Degree in Clinical Neuroscience.

Carrick Institute gir sine post-sekundære nedskutte studenter en mulighet til å forberede seg med nye og ytterligere pedagogiske muligheter innen klinisk nevrovitenskap. Gjennom veiledning av fakultetet ved instituttet behandles teoretiske aspekter, så vel som praktiske og kreative anvendelser i kliniske nevrovitenskapelige prosedyrer i læreplanen og forsterkes med andre praktiserende fagpersoner innen det kliniske nevrovitenskapelige feltet.

"Han som studerer medisin uten bøker seiler et hav som ikke er karts, men han som studerer medisin uten pasienter, drar ikke i det hele tatt."

- William Osler

Carrick Institute oppretter og leverer

 • Ledelse med høy ytelse - En evne til å trygt lede seg selv og andre for bærekraftig høy ytelse.
 • Global effektivitet - En evne til å prestere effektivt på tvers av kulturer for å takle kritiske kliniske utfordringer innen nevrovitenskap.
 • Klinisk nevrovitenskapelig mestring - En evne til å forbedre personlig og organisatorisk ytelse gjennom studiet av klinisk nevrologisk teknologi.
 • En innovativ tankesett - En evne til å tenke og handle kreativt innen klinisk nevrovitenskapsteknologi.
 • Klinisk nevrovitenskapskompetanse - En evne til å bidra strategisk gjennom høyt utviklede funksjonelle kliniske nevrovitenskapsteknologiske ferdigheter.
 • Profesjonell læreplan - En evne til å lære av faglige og pedagogiske prinsipper basert på og følsomme for kliniske nevrovitenskapsteknologiske behov.
 • Profesjonelt fakultet - En evne til å jobbe med kliniske nevrologer og akademiske studier, samt å jobbe med praktiserende profesjonelle kliniske nevrologer.
 • Pedagogisk utveksling - En evne til å samarbeide med andre profesjonelle kliniske nevrologer med muligheter for internasjonal utdanningsutveksling.

Ræv / pexels

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission Statement

Oppgaven til Carrick Institute for Graduate Studies er å styrke og opprettholde et mangfoldig fellesskap av kliniske forskere for å omfavne stipend, oppdagelse og dedikasjon til menneskers tjeneste.

hvorfor velge oss

Carrick Institute er dedikert til å levere utfordrende og høykvalitets pedagogiske opplevelser i nevrovitenskap til en mangfoldig gruppe dedikerte fagpersoner.

Svært trente professorer

 • Vårt team av høyt trente fakulteter ved Carrick Institute sikrer den høyeste kvaliteten på instruksjon og veiledning gjennom hele programmet.

Master i vitenskap i klinisk nevrovitenskap

 • Carrick Institute Master of Science in Clinical Neuroscience Degree er utviklet for å trene kliniske nevrovitenskapsmenn til å forske på undersøkelse og funksjon av det menneskelige nervesystemet.

Avansert pensum

 • Læreplanen vår kombinerer biologi, psykologi og naturvitenskap med et klinisk perspektiv av nevrovitenskap i helsevesenet.

EVG-bilder / Pexels

128714_pexels-photo-1170979.jpeg

Steder

 • Cape Canaveral

  8910 Astronaut Blvd, Ste 102, 32920, Cape Canaveral

Spørsmål