Keystone logo
Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Bellevue University College of Arts and Sciences

Introduksjon

Bellevue University er en ideell, åpen tilgangsinstitusjon med mer enn 50.000 nyutdannede over hele verden. Bellevue University er strukturert i fire akademiske enheter, som hver jobber sammen, men retter seg mot våre akkrediterte studieprogrammers spesifikke behov.

College of Arts & Sciences ( CAS ) fører tilsyn med bachelor- og masterstudier innen kunst, vitenskap, atferdsvitenskap, kommunikasjon og humaniora. Kirkpatrick Signature Series og General Education Core Curriculum er også under ledelse av dette college.

Oppdraget til College of Arts and Sciences ved Bellevue University er å gi studentene utdanningsmuligheter innen liberal arts; å engasjere studentene i kritisk tenkning og aktive læringsmiljøer som bygger kunnskap og ferdigheter som er viktige for arbeid, statsborgerskap, livslang læring og personlig oppfyllelse; og å forberede studentene på karriere, samt avansert arbeid i utvalgte fagområder og yrker. CAS fungerer som fokus, ikke bare for tradisjonelle programmer, men også for flere akselererte lavere programmer, faglig sertifikat for fullføringsprogrammer og kandidatprogrammer.

Steder

  • Bellevue

    Galvin Road South,1000, 68005, Bellevue

    Spørsmål