Keystone logo
Bellevue University College of Arts and Sciences MASTER OF SCIENCE, Instructional Design and Technology Degree
Bellevue University College of Arts and Sciences

MASTER OF SCIENCE, Instructional Design and Technology Degree

Bellevue, USA

36 Hours

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Instruksjonsdesignere og pedagogiske teknologer kommer sammen med instruktører for å først forstå elevenes behov og deretter designe de mest effektive undervisningsmaterialene. Med en master i instruksjonsteknologi vil du være forberedt på å designe og strategisk innlemme teknologi i innovative læringsopplevelser for:

Læreplan for høyere utdanning

Fakultetsopplæring og utvikling

Bedriftsopplæring og utvikling

K-12 utdanning - lærere

Online læringsmiljøer

Voksne elever og utradisjonelle studenter

Ved vellykket gjennomføring av masterstudiet i instruksjonsdesign og teknologiprogram, vil du ha forståelse for forskjellene i måten enkeltpersoner lærer og de forskjellige ferdighetene som trengs for ansikt til ansikt, blandet og online (eller fjern) læring. Som en del av programmet vil du få muligheten til å bygge en e-portefølje av instruksjonsdesignprosjekter for å vise frem dine ferdigheter og kunnskaper. Etter fullført mastergrad i undervisningsdesignprogrammet, vil kandidater kunne:

Integrer nyskapende designpraksis og teknologier i ulike lærings- og utdanningsmiljøer som er passende for hvordan studentene lærer.

Bruk mestring av forskning og beviste baserte instruksjonsdesignmodeller og prinsipper for design, utvikling og implementering av teknologirike programmer som modellerer beste praksis og samsvarer med læringsutbyttet.

Demonstrere lederskap og samarbeidsevner i å gjennomføre og anvende forskning, planlegging, ledelse og evaluering av prosjekt og programmer for instruksjonsdesign og pedagogisk teknologi.

Modeller sikker og etisk bruk av teknologi gjennom demonstrert samsvar med copyright, ADA-tilgjengelighet og utvikling av passende personvernbeskyttelse innen design.

Bruk behovsanalyse på utvikling av instruksjon og integrering av teknologi for å sikre elevens suksess.

Integrer nåværende og fremvoksende teknologi i instruksjonsdesign, og demonstrer tydelig avstemming mellom valgt teknologi og læringsmål.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Educational Assistive Technology MSc
    • Dundee, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Master of Science i utdanning i læreplan og instruksjon - Utdanningsteknologi Konsentrasjon
    • West Lafayette, USA
  • Master of Education: Læring, design og teknologi
    • Livingston, USA