Keystone logo
Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Catolica Porto Business School

Introduksjon

SKOLEPRESENTASJONEN

Católica Porto Business School er en skole ved det katolske universitetet i Portugal, kjent for utvikling av forretningsfolk, med fokus på bærekraft og respekt for enkeltpersoner. I over 25 år har skolen utdannet fagpersoner innen økonomi og ledelse for den globale forretningskonteksten, som deretter følger nasjonale eller internasjonale karrierer. Skolen opprettholder sterke bransjebånd, noe som muliggjør en kontinuerlig tilpasning av kompetanseutviklingen i henhold til markedets behov, noe som resulterer i et ustanselig tempo i innovasjon av programmer og undervisnings- og utviklingsmetoder. En internasjonal dimensjon ved skolen oppleves ved å fullføre kurs i utlandet gjennom utvekslings- eller doble studier, ved å delta i internasjonale uker i utlandet, ved å fullføre oppgaver og jobbe i grupper med internasjonale studenter og gjennom å fullføre de mange kursene som undervises på engelsk av inviterte professorer fra vårt internasjonale partnerskapsnettverk.

På lavere nivå implementeres teknisk utvikling sammen med alle nødvendige myke ferdigheter for studentenes ansettbarhet etter det treårige programmet og for deres forberedelse til å fortsette studiene ved de beste handelshøyskolene over hele verden. På masternivå forbereder vi mer spesialiserte fagfolk i henhold til funksjons- eller bransjeområder. Vår programportefølje er fullført med MBA-programmer og lederkurs i forskjellige spesialiserte områder for utvikling av forretningsfolk gjennom hele livet. For tiden tilbyr skolen programmer i Portugal, Angola, Brasil og Mosambik og fortsetter å jobbe med utvidelsen til nye geografier.

Skolen har sin forskningsaktivitet strukturert i to forskningssentre og to laboratorier. Til å begynne med er det CEGE, som er vert for alle grunnleggende forskningsprosjekter og er forskningssenteret akkreditert av den portugisiske stiftelsen for vitenskap og teknologi (FCT). Deretter har vi BeoLab og Slab som holder anvendt forskningsprosjekter innen henholdsvis atferdsøkonomi og tjenesteledelse. Til slutt er CEGEA forskningssenteret hovedsakelig viet til anvendt forskning og konsulenttjenester.

Velkommen til skolen vår!

MISJON, VISJON OG VERDIER

OPPDRAG

For å forberede globale forretningsfolk med et sterkt fokus på entreprenørskap, bærekraft og respekt for enkeltpersoner, forutse organisasjoners fremtidige behov og fremme utviklingen av vitenskapelig og anvendt kunnskap.

SYN

Skolen har som mål å være en nasjonal og internasjonal referanse i den fullstendige utviklingen av forretningsfolk, gjennom streng og kvalifisert undervisning, gjennom sterke forretningsforbindelser og gjennom innovasjon av undervisningsmetoder. Vi har som mål å være en nasjonal og internasjonal referanse innen forskning innen økonomi og ledelse. Vi ønsker at Católica Porto Business School skal stå som en attraktiv arbeidsplass, ettertraktet av både akademikere og toppforskere.

VERDIER

  • Fortreffelighet
  • Bærekraft
  • Respekt for enkeltpersoner

Steder

  • Porto

    R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal, 4169-005, Porto

    Spørsmål