Keystone logo
CCRP Course

CCRP Course

CCRP Course

Introduksjon

Klinisk forskning Associate Training Course er en 110 modul kurs ledet av Senior CRA og lege av 25 år, Dr.Kamal. Dette kurset gir opplæring, erfaring, intervju, referansebrev og tilkoblinger du trenger for å få en jobb som overvåker klinisk forskningsinnsats. Vi tilbyr klinisk forskning tilknyttet opplæring og plassering for sykepleiere, vitenskapelige bachelorgradsstudenter og internasjonale medisinske kandidater.

Over 1,9 millioner studenter får hvert år en bachelor i naturvitenskap. Mens noen går videre til Ph.D., Masters og Medical programmer; mange er klare til å starte sin karriere. Som ny student som søker på arbeidsmarkedet for vitenskap, kan du bare finne praktikplasser eller innse at selv opplæringsvitenskapelige jobber krever 1-2 års erfaring . I tillegg kan du innse at mange av disse jobbene krever sterkt arbeid i arbeidet, ikke oppfylte dine forventninger til vitenskapen din. Det er derfor en karriere som CRA bør vurderes .

84162_Utennavn.jpg

En klinisk forskningsassistent eller koordinator leder og overvåker kliniske forsøk som drives av leger, sykepleiere og andre vitenskapshøgere. I motsetning til de jobbene du for øyeblikket kan søke på markedet, er en posisjon som en CRA faktisk mye vanskeligere å skaffe. Mens mange generiske kurs eksisterer på markedet; Vi har sett at mange av studentene som kommer til oss fremdeles ikke kan finne en jobb etterpå. Dette skyldes at andre kurs ikke supplerer trening med erfaring, henvisninger, eksempler og tilkoblinger som trengs for å sikre en CRA-jobb. Denne vitenskapsbaserte medisinske stillingen kan gjøres privat for farmasøytiske selskaper som Pfizer, eller akademisk i medisinske skoler.

Likevel, for de som alltid har ønsket en karriere i medisin eller har et gapår før medisinsk skole ; Dette er neste skritt for å få en start i karrieren din. Fordi stillingen er i motsetning til faktisk jobber i laboratoriet og krever en lederrolle; Du får 1-til-1-tilkoblinger med leger og medisinsk personale som kan føre til en bedre søknad om medisinskole og annen medisinsk karriere senere.

Best av alt; Mange av disse stillingene godtar eksternt personale (og noen tillater deg å reise 20-100% med fulle utgifter inkludert mat, bolig og reise dekket) . Dette kan hjelpe deg med å spare penger samtidig som du øker lønnen din. CRAs med vårt treningsnivå kan forvente å gjøre mellom $ 7,000 - $ 12,000 i måneden ; et beløp som ikke er vanlig i andre vitenskaps-karrierer.

Mange CRA er faktisk utenlandsk utdannet leger som valgte ikke å ta USMLE eller gjenta sin bostedstrening. Faktisk kommer noen av våre studenter til oss umiddelbart etter å ha flyttet til USA og spurte hva de skal gjøre med en MBBS-grad i Amerika.

I motsetning til hva du har lært i løpet av 3-4 år på universitet eller en internasjonal skole; informasjonen som trengs for å bli en CRA bygger på din grad. Det er ikke en gjentagelse av noe kurs du har tatt i undergrad, og dermed har vi 110 moduler (mer enn noe annet kurs tilgjengelig) for å få deg til den posisjonen du vil ha som en CRA. Fordi vi også gir intervjuopplæringen (1-til-1 veiledningssessioner) for flere intervjuer av intervjuer, gjør disse selskapene; Du kan forvente å sikre intervjuforespørselen og passere alle runder.

Steder

 • Norwood

  Norwood, USA

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål