Keystone logo
Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Introduksjon

Central South University of Skogbruk og teknologi

Etablert i 1958, har Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) utviklet seg til et særegent og multidisiplinært universitet som omfatter så mange som ni disipliner, inkludert vitenskap, ingeniørfag, landbruk, liberal kunst, økonomi, lov, ledelse, utdanning og kunst med "økologi, skogbruk og grønn industristeknologi" som konkurransekanter. Den har mobil postdoktoralvitenskap og forskningsstasjoner og fullmakt til å gi doktorgrader.

Ligger i Changsha, hovedstaden Hunan-provinsen, er CSUFT en høyere utdanningsinstitusjon støttet av People's Government i Hunan-provinsen og China State Forestry Administration .

115232_CSUFT0021.jpg

Universitetet dekker et samlet areal på 92 hektar , hvor byggområdet utgjør 1,01 millioner kvadratmeter, og besitter totale anleggsmidler som er verdig til 2,38 milliarder yuan, utstyr for undervisning og R

Det er nesten 30.000 heltidsstudenter på campus og 1.541 heltidslærere . Universitetet har fem mobile postdoktorale vitenskaps- og forskningsstasjoner, tilbyr fem doktorgradsprogrammer og 16 mastergradsprogrammer i første klasse, syv kategorier av autoriserte profesjonelle mastergrader.

Den har også særegne og konkurransedyktige vitenskaps- og forskningsplattformer som representerer det nasjonale avanserte nivået, for eksempel Nasjonalt nivåfeltobservasjon og eksperimentell stasjon, Nasjonalt ingeniørlaboratorium for skogbruk økologisk søknad i Sør-Kina og Hunan Green Development Institute.

Siden etableringen for 59 år siden har universitetet dyrket mer enn 160 000 senior spesialiserte talenter. Nyutdannede har tjent som innflytelsesrike spillere i nærstående næringer, inkludert skogbruk, miljøvern og møbelindustri.

Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) har et svært variert samfunn med en sterk internasjonal atmosfære. I løpet av det siste tiåret har mange studenter fra flere dusinvis av land, inkludert Russland, Storbritannia, Frankrike, Finland, Tyskland, Spania, Italia, USA, Canada, Mexico, Kirgisistan, Kasakhstan, Korea, Japan, Thailand, Vietnam, Pakistan, Ghana og Nigeria, har valgt å studere og forfølge videreutdanning i CSUFT.

115222_CSUFT6.jpg

I oktober 2013 samordnet Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) Bangor College of CSUFT (heretter referert til som "Bangor College") med Bangor University i Storbritannia etter godkjenning av det kinesiske utdanningsdepartementet. Ved å introdusere talentopplæringsmodus og læreplaner fra Bangor University i alle henseender deler begge universitetene en rekke undervisningsressurser, inkludert lærerpersonalet og utdanner videregående studenter i tråd med det britiske høyere utdanningssystemet. Alle spesialiserte kurs, underlagt British QAA (Quality Assurance Agency) overvåking, instrueres og vurderes helt på engelsk. Studentene som er innskrevet i Bangor College vil få sine bachelorgrader både fra CSUFT og Bangor University i Storbritannia, så vel som de videregående diplomene til CSUFT.

Den pittoreske campus er en god habitat for over 1100 vegetasjonssorter med en dekning på mer enn 60%. Den har blitt tildelt tittelen "National Desestestation Model Unit" og "Botanic Gardens Conservation International Unit".

Campusfasiliteter er velutstyrte for elevernes bedre læring og levebrød. Leiligheten til internasjonale studenter ligger innenfor campus, med enkeltrom og dobbeltrom for ditt valg. I henhold til den internasjonale sovesalstandarden har hvert rom et vestlig bad, en balkong, et klimaanlegg, et kjøleskap, en varmtvannsbereder, en TV, et skrivebord, en garderobe, en fasttelefon og nettverksgrensesnitt for datamaskiner.

Studentene kan få lett tilgang til Internett døgnet rundt i leiligheten deres på grunn av WIFI full dekning på hele campus. Kjøpesentre, supermarkeder, kinesiske og vestlige restauranter samt treningssentre kan lett bli funnet rundt universitetet.

115221_CSUFT5.jpg

I tillegg har CSUFT bekvemmelighet i trafikk med mange transportbiler tilgjengelig for deg til noen destinasjoner i Changsha og de fleste store byer rundt om i verden, inkludert undergrunnsbaner, busser, maglev-tog, høyhastighetstog og fly.

Kort introduksjon av Changsha

Etablert i 1958, Central South University of Forestry

Som hovedstaden i Hunan-provinsen ligger Changsha i det sentrale baklandet i Kina, en bro mellom nord og sør og en forbindelse mellom øst og vest. Det ligger ved krysset mellom øst-vest-aksen til Yangtze-elven og Beijing-Guangzhou nord-sør-aksen. Det er derfor en viktig knutepunkt i bysamfunnet i midten av Yangtze-elven og Yangtse-elven. Beijing-Guangzhou og Shanghai-Kunming høyhastighetsbanelinjer møtes her; bullet tog service forbinder Changsha og de fleste store byer i Kina.

Offentlig transport av Changsha er svært utviklet. Changsha eier den femte største flyplassen i Kina , Huanghua Airport, noe som gjør det til et viktig omfattende transportnav. Huanghua flyplass og Changsha Sør jernbanestasjon (høyhastighets jernbanestasjon) samles inn av den første kinesiske mellomstore maglev-jernbanelinjen. Changsha Metro Line 1 og Metro Line 2 møtes i Wuyi-forretningsområdet, som er Changshas mest dynamiske kommersielle sentrum. Det intelligente offentlige sykkelutleieanlegget og bildelingstjenesten dekker hele byområdet Changsha, slik at beboere kan hente og returnere en sykkel på et bestemt sted, når som helst ved å bruke en Wechat.

Changsha har 55 høyere utdanningsinstitusjoner , 97 uavhengige forskningsinstitusjoner , 52 akademikere fra Det kinesiske vitenskapsakademi og Det kinesiske akademiske ingeniørfag, 14 nasjonale ingeniørfag (teknologier), 15 nasjonale nøkkel (ingeniørfag) laboratorier og 12 nasjonale bedriftsteknologisentre. Changsha er også kjent i Kina og utlandet for sine vitenskapelige forskningsresultater, inkludert hybrid-avlsteknologi, Tianhe-supercomputer og 3D-sinterskriver, den første i Kina.

115219_CSUFT3.jpg

Changsha er en "landskapsby" full av skjønnhet . Skogdekning av Changsha har nådd 54,71 prosent. Det er en nasjonal økologisk konstruksjon demonstrasjonsby og en nasjonal skogsstad. Yuelu-fjellet ser ut som brann med høstlønnetrærne. Tianxin Pavilion tilbyr en fantastisk utsikt når du ser langt fra det. Xiangjiang-vannet strømmer oppover mot nord, og Orange-øya ligger rolig i midten av Xiangjiang-elven.

Det er også Dawei Mountain Forest Park og Huitang Hot Spring sammen med en rekke kjendiseres boliger, som alle er enten kjente destinasjoner av turisme eller sightseeing, noe som gjør Changsha til en av de første gruppene av utmerkede turisme byer ved State Council of Kina.

Steder

 • Changsha

  Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål