Keystone logo
Centrale Nantes

Centrale Nantes

Centrale Nantes

Introduksjon

I tråd med tradisjonene til franske ingeniørskoler ( grandes écoles d'ingénieurs ), utdanner Centrale Nantes , grunnlagt i 1919, allsidige ingeniører til et meget høyt vitenskapelig og teknisk nivå. Utstyrt med en sterk lederkultur, er de i stand til å plassere vitenskapelige emner inn i en global kontekst som inkluderer miljø- og samfunnsspørsmål.

Som medlem av Ecoles Centrales Group (Lille, Lyon, Marseille, Nantes og Paris), leverer Centrale Nantes et undervisningsprogram av høyeste kvalitet til strengt utvalgte studenter. Over 2000 studenter er til stede på Nantes campus.

Våre omfattende forbindelser med verdens beste universiteter åpner for internasjonale studiemuligheter. Skolen tilhører et av de mest eksklusive nettverkene, som stadig utvides, spesielt mot India, Japan, Brasil og Russland.

Utover denne anerkjente opplæringen, med støtte fra en rekke sterke institusjonelle og industrielle partnerskap, produserer Centrale Nantes akademisk og anvendt forskning i verdensklasse. Forskning og utdanning har alltid gått hånd i hånd på skolen. De vitenskapelige kursene faller innenfor forskningsområdene til skolens lærerstab og de driver sin forskning i skolens laboratorier. Denne osmosen mellom utdanning og forskning vil være verdifull, fordelaktig og en garanti for kvalitet i studiene dine ved Centrale Nantes .

Innovasjon og støtte

Hos Centrale Nantes vil du være i harmoni med den økonomiske verden, i hjertet av innovasjon. I en ånd av innovativ utforskning, entreprenørskap og praktisk anvendelse, vil opplæringen vår konfrontere deg med de store utfordringene i det 21. århundre, og kombinere teori og "å gjøre".


Centrale Nantes har to hovedverktøy for innovasjon og skapelse : uovertruffen forskningsplattformer (havtestanlegg, dynamisk og statisk testing, rask produksjon, motortestbenker osv.) og en inkubator med 20 års erfaring i å støtte oppstartsprosjekter. Siden en ingeniør utvikler produkter for samfunnet, vil du lære hvordan bedrifter fungerer og utvikle din evne til å skape, utvikle og administrere dem. For de av dere som ønsker å starte eget selskap, er Centrale Audencia ensa Nantes Business Incubator der for å hjelpe.

Det som betyr mest for oss, utover det å formidle kunnskap, er å støtte deg i dine personlige og karriereutviklingsplaner, enten de allerede er veldefinerte eller ennå ikke skal lanseres. Av denne grunn er hvert treningsprogram forskjellig, og coachingen du vil dra nytte av her vil forbedre din personlige vekst og karriereutvikling.

Tilgang til banebrytende teknologiplattformer

Som en kilde til innovasjon og åpenhet gir Centrale Nantes sterke forbindelser med industrien og nyter godt av et rykte for fortreffelighet over hele verden. Skolens forskningsenheter har eksperimentelt utstyr som er unikt på sine respektive felt, spesielt innen marine hydrodynamikk, fluidmekanikk, sivilingeniør, krasjtesting, virtuell virkelighet, robotikk og maskinering. Forskningslaboratoriene er fullstendig integrert i utdanningsprogrammet til skolen for å sikre studie-gjennom-forskning for ingeniørstudenter og berike opplæringen deres ved å gi dem tilgang til induktive pedagogikk i laboratoriene og gjøre det mulig for de som starter sin karriere innen FoU å forberede seg på deres fremtidige ansvar.

Her er Centrale Nantes topnotch internasjonale masterprogramtilbud: 6 internasjonale mastere (kurs undervist på engelsk) med 14 spesialiseringer:

By- og bymiljø:

 • Atmosfære, vann og miljø
 • Arkitektur, stemninger, urbanitet

Mekanisk konstruksjon:

 • Avansert kompositt, ingeniørfag og vitenskap
 • Avansert produksjon
 • Energi og fremdrift
 • Beregningsmekanikk

Kontroll og roboter:

 • Avansert robotikk
 • Signal- og bildebehandling
 • Kontrollsystemer

Ingeniørfag:

 • Materialer og strukturer i deres miljø

Industriell ingeniørfag:

 • Agile Factory Management
 • Smart og Connected Enterprise

Marin teknologi:

 • Hydrodynamikk for Ocean Engineering
 • Atlanterhavsmester på skipsdrift og maritim ingeniørfag

Campus funksjoner

Praktisk informasjon

Det internasjonale kontoret hjelper de internasjonale studentene med å fylle de administrative kravene og å få overnatting nær campus. Centrale Nantes foreslår også mange aktiviteter gjennom ulike klubber og foreninger.

  Stipend og finansiering

  BeløpSøknadsfrist
  Elite Scholarship3,000 EURFebruary 29, 2024

  Steder

  • Nantes

   Ecole Centrale de Nantes International Relations Office 1 rue de la Noé BP 92101

  Spørsmål