Keystone logo
Centro Latinoamericano de Innovación en Logística

Centro Latinoamericano de Innovación en Logística

Centro Latinoamericano de Innovación en Logística

Introduksjon

Latinamerikansk senter for innovasjon i logistikk (CLI), som er et resultat av alliansen mellom LOGYCA / INVESTIGACIÓN og MIT Transport & Logistics Center, er medlem for Latin -Amerika i SCALE Network, hvis akronym på engelsk betyr “Supply Chain and Logistics Excellence ”.

SCALE Network er en internasjonal allianse av banebrytende forsknings- og utdanningsentre, dedikert til utvikling og spredning av global innovasjon innen forsyningskjede og logistikk. Det begynte i 2003 med åpningen av Zaragoza Logistics Center (ZLC) i Zaragoza, Spania. Det ble utvidet med åpningen av Latin American Center for Innovation in Logistics (CLI) i Bogotá, Colombia i 2008 og tre år senere, i 2011, med opprettelsen av Malaysian Institute for Supply Chain Innovation (MISI) i Shah Alam, Malaysisk.

Den har for tiden seks sentre for ekspertise innen forskning på tre forskjellige kontinenter, med mer enn 10 utdanningsprogrammer (både virtuelle og ansikt til ansikt), 55 akademiske jevnaldrende, 80 forskere, 150 bedriftsallierte og 1000 studenter som jobber rundt om i verden.

Hovedmålene for SCALE Network er:

Utvid rekkevidden til MIT Transportation & Logistics Center innen utdanning og forskning.

Lag lokal menneskelig kapital spesialisert på logistikk og utvikle anvendt kunnskap i forskjellige regioner i verden.

Lag nye innovasjonsmuligheter.

Utvikle nye pedagogiske modeller og paradigmer.

Steder

Steder
  • Bogotá, Colombia

Spørsmål