Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Introduksjon

Ved CESTE, Escuela Internacional de Negocios , tilbyr vi deg en annen treningsmodell. For universitetsstudenter: offisielle grader og mastergrader innrammet i den beste utdanningsmodellen i verden: den britiske. For fagfolk og ledere: viktige prestisjetunge sertifiseringer, lederprogrammer og coachingtjenester for å hjelpe deg med å overvinne den neste utfordringen i din profesjonelle karriere. Fra CESTE Training Project bidrar vi til å forberede ledere og ledere som, samtidig som de er kunnskapsrike i de mest avanserte teknikkene, også er oppriktige, engasjerte og gründermennesker. For å oppnå dette ser vi frem til å bruke de mest innovative metodikkene, og vi har funnet i det britiske universitetssystemet modellen som skal innlemmes i programmene våre. For oss er studenten hovedpersonen i hans eller hennes læringsprosess, og vi er alle tilgjengelige for å samarbeide med ham for å nå hans akademiske, personlige og faglige mål.

misjon

Studentene er sentrum for vårt arbeid og vår grunn til å være til.

Utdanne og trene mennesker, med et entreprenørskap, kompetente i møte med utfordringen med digitalisering og service til samfunnet, med integritet og solidaritet, som er i stand til å skape verdier i deres bedrifter, organisasjoner og lokalsamfunn.

Utvikle læringserfaringer med innovative metoder og med en praktisk orientering, i innhold, ferdigheter og kompetanser, som gjør at de kan utvikle seg personlig og faglig.

Vi jobber for å sikre og forbedre kvaliteten på opplæringen og lære av de beste, for å lette ansettbarheten til studentene, med dem som sentrum i læringsprosessen.

utsikt

Nyskapende metoder og forpliktet til fremtiden.

Vi ønsker at vårt bidrag til utdanning, innovativt og i permanent kontrast til reelle behov, skal tillate bedrifter og fagfolk både i Aragon, og i de territoriene og landene vi kan nå med våre programmer, utvikling og utsikter til økonomisk vekst. Og sosialt.

Som et universitetssenter forstår vi at vårt bidrag ikke bare må nå ut til unge mennesker, men også fagfolk som i oss finner en permanent oppfordring til å fortsette opplæring og være begeistret for å vokse i ferdigheter og faglige muligheter.

Verdier og kultur

Utviklingen av våre studenter, deres rolle i deres læringsprosess, både i innhold og ferdigheter, og vårt engasjement for miljøet der vi er til stede med arbeidet vårt, sentrerer verdiene og vår politikk som utviklingen av vår misjon og visjon .

Vi spesifiserte det, under hensyntagen til det som ble bidratt fra våre kontakter med UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), gjennom:

 • Samarbeid og etablering av en rekke strategiske relasjoner på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Denne typen nettverk har potensial til å inspirere våre studenter, ansatte og partnere til å skape ny fremtidig læring.
 • Inkludering gjennom å sette studentene først og forsvare kontinuerlig opplæring uten barrierer. Vi støtter studenter fra alle bakgrunner og på alle trinn i utdanningen. Vi følger andre sjanser og profesjonelle gjenoppfinnelsesprosesser.
 • Sysselsettingsevne og kreativitet, ved å dra nytte av entreprenørskap, forskning, kreative og entreprenørielle ferdigheter til studentene våre, å kunne tilby utdanningsprogrammer som gir dem de beste mulighetene til å få arbeid og utvikle sine overførbare ferdigheter.
 • Bærekraftig utvikling gjennom en systembasert tilnærming som tilbyr meningsfulle og relevante utdanningsveier og fremmer sosialt ansvar og læring.
 • Forpliktelsen til å samarbeide i utviklingen av territoriene der arbeidet vårt utføres, med spesiell referanse til Aragon, ivareta behovene for utvikling og styrking av dets styrker, og forplikte alle til det.
 • Konseptet Global Citizenship gjennom utvikling av andre multinasjonale aktiviteter og muligheter for våre studenter, ansatte og partnere.
 • Med støtte fra våre akademiske partnere, utvikling av forskning og dens sosiale påvirkning, i samsvar med dens mål.

Profesjonelle akkrediteringer: Alle våre programmer

Hos CESTE er vårt mangfold av utdanningsprogrammer styrt av en eksepsjonell metodikk: den britiske. Våre studenter drar ikke bare nytte av den offisielle kvalifikasjonen fra University of Wales, men også fra CESTE egen akkreditering. I tillegg lar vårt samarbeid med ledende enheter fra ulike sektorer oss tilby en rekke tilleggssertifiseringer.

Med en rekke alternativer, inkludert MBA, mastergrader, postgraduate grader, lavere grader og profesjonelle akkrediteringer, er vi forpliktet til å drive din akademiske og profesjonelle vekst.

Campus funksjoner

Vårt hovedkvarter

Vi ligger i et av de roligste og vakreste områdene i Zaragoza (Spania), rett ved siden av den keiserlige kanalen i Aragon, ved siden av et av de viktigste sportssentrene i byen og Sagrada Familia-skolen. Vårt hovedkvarter ligger i vår egen bygning som har klasserom, kontorer, arbeidsrom og vår bolig for internasjonale studenter.

En privilegert beliggenhet

Vi er lokalisert i et av de roligste og vakreste områdene i byen Zaragoza (Spania), som den keiserlige kanalen i Aragon går gjennom.

Rett ved siden av hovedkvarteret vårt ligger Casablanca Stadium, et sportssenter med flotte fasiliteter hvor du kan nyte og trene en rekke idretter (fotball, tennis, paddle tennis, svømming,...) og som også har et oppvarmet basseng, treningsstudio, sportsområder avslapning og estetikk.

Våre klasserom og rom

Fordelt over fire etasjer har hovedkvarteret vårt klasserom og arbeidsrom utstyrt for presentasjoner, teamarbeid eller kreative økter av alle slag, i henhold til vår pedagogiske modell.

Vi har nylig modernisert WIFI-nettverket, og ytterligere forbedret høyhastighets Internett-tilkoblinger i våre områder.

Selv om den digitale verden radikalt har transformert akademisk forskning, er biblioteket vårt fortsatt et sted for møte og teamarbeid.

Til slutt er forsamlingssalen et unikt rom som vi dedikerer til fremragende øyeblikk av det akademiske livet, og også til økter og presentasjoner av spesiell betydning.

  Opptak

  For å søke om opptak til CESTE International Business School i Spania, må søkere oppfylle de akademiske kravene, som inkluderer

  • Har fullført videregående skole eller en opplæringssyklus i faget.
  • Deretter må de fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet og sende det inn med de nødvendige dokumentene.
  • I noen tilfeller kan det være nødvendig med et inntaksintervju.

  Stipend og finansiering

  CESTE har stipend og bistand gjennom CESTE Foundation-programmet og også for studenter med en strålende akademisk rekord. Finn ut om mulighetene på denne siden.

  CESTE Foundation-stipend

  CESTE Foundation, Education and Business vil studere stipendsøknader fra studenter som er interessert i å studere ved CESTE med økonomiske vanskeligheter og gode akademiske prestasjoner.

  Disse stipendene tilbys for nye spanske studenter (eller innbyggere i Spania) og kan nå opptil 50% av kostnadene for studiet når det gjelder universitetsgrader og opptil 80% når det gjelder master.

  Andre stipender tilgjengelig

  Universitetskarrierer

  For Bachelor in Business Management og Bachelor in Applied Computing-programmene tilbys følgende stipend, stipend og profesjonelle karriereplaner for "Academic Excellence":

  • 15 stipend for nye studenter på opptil 50%
  • 5 stipend for tilgang til 2. syklus av graden på opptil 25%

  Masterprogrammer

  For MBA, Master i økonomistyring, Master i nettverk og cybersikkerhet og master i datavitenskap og kunstig intelligens, deles det ut 20 "Academic Excellence"-stipend på opptil 80 %.

  Tidligere studenter og arbeidere i organisasjoner som er medlemmer av CESTE Business Club

  Generelt vil alumni fra CESTE programmer og ansatte i medlemsbedrifter i Business Club ha 10 % rabatt på ethvert treningsprogram lansert av CESTE .

  CESTE Foundation Partnere

  Foretrukne økonomiske betingelser for pris og finansiering.

  Rangeringer

  Den britiske universitetsmodellen, alltid i topplasseringene i verden og europeisk rangering av universiteter (4 av de 6 beste universitetene i verden er britiske), og garantert av de høye standardene til QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education fra United) Kongedømme).

  Steder

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Spørsmål