Keystone logo
© Carrianna Field
CEUPE

CEUPE

CEUPE

Introduksjon

OPPDRAG

CEUPE oppdrag er å trene studentene gjennom 100% praktisk opplæring og sin egen online metodikk kalt "Alumni" som adresserer deres menneskelige dimensjon, for å garantere dem en rask og effektiv innføring i arbeidsverdenen eller oppdatering av kunnskap som forbedrer og gjøre din profesjonelle profil mer konkurransedyktig.

SYN

CEUPE visjon er å være Online Business School på spansk med internasjonal referanse, både for sin pedagogiske metode og for den utmerkede kvaliteten på opplæringsprogrammene.

VERDIER

Det er tre overbevisninger om CEUPE som det løfter til filosofi om arbeid og verdier:

1. - Hvert menneske har rett til å bli opplært og ha tilgang til kvalitetsprogrammer, spesielt de med begrensede ressurser, som CEUPE - European Center for Graduate Studies and Business tilbyr et bredt utvalg av direkte økonomiske støtteprogrammer for studier. All opplæring den gir er av kvalitet, global og sosialt ansvarlig, og gir rettferdige og etiske verdier til den.

2. - Personalisering gjennom tilpasning av opplæringstilbudet til hver student, fordi hver av studentene er unike, og det er slik det behandler dem, personliggjøre sine opplæringshandlinger gjennom opplæringsprogrammer, stimulere deres aktive samarbeid og fremme nettverk og relasjoner mellommenneskelige for å oppnå umiddelbart gjeldende resultater i din daglige aktivitet.

3. - Empati, fordi hele teamet av mennesker som utgjør CEUPE til CEUPE prøver å sette seg i studentens plass, bedre forstå deres treningsbehov og tilby dem de beste løsningene.

Steder

  • Madrid

    Costanilla de San Pedro, 2, 28005, Madrid

    Spørsmål