Keystone logo
Cambridge Graduate University Film, TV & Digital Media Administration Program
Cambridge Graduate University

Film, TV & Digital Media Administration Program

Cambridge, USA

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Film, TV & Digital Media Administration Program

&nbsp

Cambridge Graduate University er utformet for å gi globale ledere med verktøy, nettverk, globale forståelser og eksistensielle logikk å ha 21st Century global innflytelse. Som en del av oppdraget, gir Cambridge Graduate University både verdens 's eneste globale campus universitet, og Masters og doktorgrader i Film, TV og Digital Media Program. Dette programmet gir global kunnskap, prestisjetunge nettverk og cutting-edge ferdigheter for Film, TV og digitale medier fagfolk, for eksempel vellykkede forfattere, produsenter, regissører, redaktører, fotografer, journalister, animatører, lærere og ledere.

&nbsp

Studieprogrammene forberede mid-karriere fagfolk for utøvende og lederroller i film, fjernsyn og digitale medier feltet. Læreplanen er utformet for å integrere globalt lederskap, globale markeder og globale nettverk, med cutting-edge teknologi. Temaer av innovasjon, entreprenørskap, fortelling, og nettverk er nøkkelen til dette programmet. Styring av risiko og avkastning, oppnå avkastning på investeringen, og konstant engasjement er grunnleggende begreper og ferdigheter.

&nbsp

Utover kjernen tverrfaglige og næringsliv kurs av Cambridge Graduate University læreplanen, er det program kurs som inkluderer "Multi-Media Narrative & Impact, " "Teknologisk innovasjon, " "Produksjon og distribusjon, " og "Strategisk Digital Plattform og Markets. "

&nbsp

Studieprogrammene vil gjøre deg i stand til å utvikle ikke bare avanserte ferdigheter i strategi og ledelse, men også en lyd film, fjernsyn og digitale medier ledelse og en forståelse av dens betydning i sosiale, politiske, økonomiske, kulturelle og teknologiske respekterer til nasjonal og internasjonal strategi og evne til å anvende denne kunnskapen til å informere beslutningsprosessen.

&nbsp

Studieprogrammene er utformet for å gi erfarne utøvere i film, fjernsyn og digitale medier sektorer med de avanserte business, ledelse og lederskap ferdigheter som trengs for å fungere på et strategisk nivå som en moderne media manager.

&nbsp

Cambridge Graduate University, College of Business Film, TV og Digital Media Administration Program er tilpasset behovene til bestemte medier industribedrifter eller markeder, slik at nyutdannede til å bli svært rekruttert av arbeidsgivere, eller å lede sine egne bedrifter.

&nbsp

MMA, DMA og Ph.D., er i Film, TV og Digital Media Administration læreplanen strukturert slik at forskere vil i første omgang få erfaring i beslutningsprosesser for en rekke av virksomheten funksjoner. Denne grunnleggende kunnskap vil da bli brukt på for strategiske medier beslutninger. Innenfor dette innholdet forskere få omfattende kunnskap om teori, praksis og gjennomføring av beslutninger i mediebransjen. Til slutt vil klatre (Cambridge Leadership Immersion Metode for Business) metoden engasjere forskere i levende prosjekt med en media ledelsesfokus.

KLATRE Method

&nbsp

Forskere vil bruke CLIMB (Cambridge Leadership Immersion Metode for Business) metoden, og vil kreve aktiv business management av en levende, marked-basert prosjekt. Den anvendte natur dette innholdet kan forskere å bruke ferdigheter og demonstrere selvstendig intellektuell forespørsel med evne til å skape ny kunnskap og forståelse. Stipendiatene vil også utvikle evnen til å reflektere over egen praksis og til å overføre kunnskap til andre mennesker og bidra til organisatoriske prosesser.

Transformative Curriculum

&nbsp

Den praksis utdanning design integreres strenge tverrfaglige Global Immersion intensivkurs i alle store sivilisasjon med kunnskap og praktisk anvendelse til din karriere og visjon. I mellom øktene vil du utvide det du lærer gjennom individuell og kohort-baserte prosjekter, og ta energi og innsikt fra Global Immersion intensivkurs i din bransje, din institusjon, din bedrift og din karriere.

&nbsp

Cambridge Graduate University, College of Business har utviklet sin egen praksis, aktiv og deltakende tilnærming med vekt på praksis utdanning.Metodikken reflekterer globale markedet etterspørsel etter fagfolk med evne til å tilpasse seg og handle i møte med raske globale og teknologiske endringer, for å reflektere og forstå virkningen av sine handlinger, og å ha bredde og dybde å få kontakt med alle forretnings-, sosiale, statlige og politiske kulturer og institusjoner rundt om i verden.

&nbsp

Stipendiatene vil bli bedt om å arbeide individuelt og i grupper mellom samlingene. Dette vil omfatte forberedelse til kommende Global Immersion intensivkurs, men også kurs essays, take-hjemmeeksamen, og selvfølgelig prosjekter.

Læreplanen Oversikt

&nbsp

CGU graduate læreplanen er basert på det tematiske tråd Leadership Praxis.Kursinnhold og pedagogikk er utformet for å understreke dialogisk strategi, action, og balansert måling som anerkjenner, omfavnelser, og tar ansvar for plikt til utøveren-forsker for å forme samfunnet og forandre verden. CGU læreplanen er laget slik reelle globale og industri problemer presentert med komparative global regionalt perspektiv av lokale og internasjonale akademiske og industri eksperter.

College of Business Kjerne Film, TV & Digital Media Administration Curriculum

The College of Business 'kjerne Film, TV og Digital Media Administration læreplanen spenner en intensiv fire akademisk kvartal program (som består av 28 studiepoeng fra tverrfaglige sentrale kurs og 20 studiepoeng fra College of Business sentrale kurs).Kursene er utviklet for å gi studentene den nødvendige konsepter og tekniske verktøy som er nødvendig for utøvelse av virksomheten vitenskap. The Masters i Media Administration kan leveres som en frittstående grad eller som del av sporet mot en doktorgrad i Media Administration (enten en DMA eller Ph.D.).

&nbsp

Studenter som søker en mastergrad eller doktorgrad i Media Administration eller den kombinerte Masters-Doctorate/Ph.D. i Media Administration må først fullføre Universitetet 's Tverrfaglig læreplanen med mediemodul breakouts i hvert kurs som dekker "Multi-Media Narrative & Impact, " "Teknologisk innovasjon, " "Produksjon og distribusjon, " og "Strategisk digital plattform og Markets " er listet opp nedenfor.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Master i digitale futures
  • Toronto, Canada
 • MA i digital kultur og samfunn
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Mastergrad i digital journalistikk og nye faglige profiler
  • Madrid, Spania
  • Alcorcón, Spania
  • + 3 mer