Keystone logo
Chambers College

Chambers College

Introduksjon

Chambers College er et departement for Reformation Baptist Church i Greeley, Colorado. Chambers College er en kristen institusjon hvis programmer er godkjent av Colorado Commission on Higher Education. Chambers College programmet kombinerer boligkursarbeid med guidet uavhengig studie.

Formålet med Chambers College er å gi et rammeverk og tilsyn for kristne studenter som ønsker å fremme sine ferdigheter og kunnskaper i et strukturert studium. Vi ønsker å oppnå dette formålet ved å gi studentene maksimal fleksibilitet i å forfølge den utdannelsen de trenger for å nå de målene som Gud har satt dem.

Chambers College programmet er designet for å gi bred eksponering for et bredt spekter av tjenestemuligheter og åndelige grunnlag, slik at studentene vil være godt forberedt på å være effektive på mange arenaer i livet. Vi ønsker å forberede studenter med et åndelig verdensbilde der hver livsbeslutning eller handling måles ut fra standarden på hvordan det vil påvirke Guds rike. Spesiell oppmerksomhet er gitt til å betjene de unike behovene i vår tid.

Studenter med hjerte som vil tjene Kristus og hans rike, vil finne en fleksibel og rimelig utdannelsesmulighet i Chambers College som vil hjelpe dem å bli, med ordene fra Oswald Chambers, "de mer åndelig atletisk trimmede og i den beste moralske kampformen."

Steder

  • Greeley

    Reformation Baptist Church 1300 9th St Greeley, CO 80631, 80631, Greeley

    Spørsmål