Keystone logo
Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Introduksjon

Chaoyang University of Technology ligger i Wu-Fong District i Central Taiwan, full av utrolig naturlig skjønnhet med allestedsnærværende eleganse og nåde. Vannet av historisk og kulturell jord gir Chaoyang University of Technology studenter et miljø kombinert med videregående utdanning og velutstyrt campus.

Sammenlignet med kjente universiteter med mer enn hundre år, er Chaoyang University of Technology et relativt nytt 22 år gammelt universitet med fremragende ambisjoner om å utvikle akademiske og teknologiske talenter, prestasjoner og ressurser. Vi fremstår nå som et stort akademisk kraftverk i Taiwan. Universitetstittelen vår, Chaoyang, som betyr å møte den stigende solen, skaper et selvbilde av aggressive studier, storskala utvikling, perfekte regler og verdisystemer. På grunn av uopphørlig graving har Chaoyang University of Technology prøvd å skape forskjellige slags mirakler i møte med internasjonale kulturelle påvirkninger i den globale landsbyen.

Globalisering er et uunngåelig fenomen for oss å revurdere mulighetene til individualisme, fri vilje til arbeidsideologi og valg av personlig livsstil. I tiden med internett fortjener utviklingen av høyere utdanning i forskjellige land vår nøye vurdering av hav av problemer, for eksempel hvordan vi kan fremme og oppgradere universiteter, hvordan skape gjensidig kommunikasjon mellom flerkulturelle bevegelser på campus, hvordan å innlemme profesjonelle tverrkulturelle resultater, og hvordan du kan holde deg oppdatert på internasjonal tendens. Etter 22 år med bestrebelser har Chaoyang University of Technology vokst opp og har navigert mot en nærmere forbindelse og kobling til internasjonalisering.

Steder

  • Wufeng District

    168, Jifeng E. Rd., Wufeng District, Taichung, 413310 Taiwan, 413, Wufeng District

    Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål